Personlig bestik med navn og billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Med hvidt plastikhåndtag. Håndtaget er den del, der kan tilpasses.
  • Tåler opvaskemaskine.
  • Tilgængelige modeller til babyer og mindre børn.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Beskrivelse

Personaliseret bestik med navn eller design

Gør frokost- eller middagstid sjovere med vores bestiksæt, der kan personaliseres. Disse sæt består af gaffel, kniv og ske, og der er to modeller at vælge imellem: Den ene er ideel til babyer og småbørn (under 3 år), da de er små i størrelse, og fordi kniven ikke kan skære eller er skarp. Den anden model er mere ungdommelig, til børn i alle aldre og selv til voksne, der ønsker at have deres eget personlige bestik, da målene på dette bestik er de klassiske mål, som vi normalt bruger.

Bestikket er lavet af rustfrit stål og håndtaget, som er den del vi tilpasser med dine designs, er lavet af hvidt plastik. Du kan designe dit bestik med det design, logo, navn eller den tekst, du ønsker. Vi stiller også forskellige foruddesignede skabeloner til din rådighed, som du nemt kan personalisere og ændre for at din model bliver original og unik.

En fordel ved vores personlige bestik, er at det tåler opvaskemaskine. Det vil sige at du slipper for at vaske det i hånden.

Bestik til hele familien

Når det er tid til at dække bord, kan det personlige bestik være en sjov og hurtig måde at skabe en god stemning på. Du kan lave et bestiksæt til mor, far og alle dine søskende, hvad enten det er til dine søstre eller brødre. Selv hvis de er under tre år, har du mulighed for at bestille et bestiksæt, da vi har knive, der ikke er skarpe og ej heller kan skære. På den måde kan de mindste også lære, hvordan man spiser med bestik.

Hvert familiemedlem kan få sit bestiksæt med sit navn, og du kan tilføje et lille ikon eller foto med hver enkelt familiemedlems yndlingshobby, yndlingsdyr, en tegning eller et design. Det gælder også mors of fars bestik, da det vil være sjovere.

Personligt bestik med navn

Ideel gave til nyfødt

Udover at være et fantastisk produkt til hele familien, så er børnebestik med navn også en rigtig god fødselsgave, såvel som til fødselsdage for drenge og piger i alle aldre. Den mest almindelige idé er at skrive navnet på den person, der skal bruge dem men du kan også tilføje en dato, et design eller et billede. På vores websted tilbyder vi dig flere skabeloner, som du kan bruge og redigere for nemt at tilpasse din kniv, gaffel og ske.

Sådan placerer du bestik på bordet

Vidste du, at der findes en bestemt måde at dække bord på? Kniven placeres til højre for tallerkenen med kanten mod denne, og ved siden af placeres skeen. Gaflen lægges til venstre for tallerkenen, og dessertskeen er placeret oven på tallerkenen.

Hvis du gør det til en vane at dække bordet med bestikket på denne måde, vil dit bord altid være stilfuldt og flot. Særligt hvis du får gæster på besøg, vil de blive overrasket over hvor stilfuldt, du har dækket bordet.

Hvis du får for vane at dække bord i henhold til protokollen på daglig basis, vil du gøre dit bord altid stilfuldt og i overensstemmelse. Men især når der er gæster hjemme for at overraske dine gæster.

Godkendelsesattest for gyldighed til brug med fødevarer

De testede parametre er i overensstemmelse med kravene i bestemmelserne for anvendelse med fødevarer.

De testede parametre er i overensstemmelse med kravene i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) nr. 1935/2004 af 27. oktober 2004.

Personligt bestik til boern og babyer