Personligt bilflag

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Flagets materiale: satin.
  • Indeholder en plaststang, hvor flaget kan monteres på.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Beskrivelse

Flag til bil med navn

Fejrer du dit fodboldholds sejr? Eller skal du til polterabend? Så glem ikke at designe et personligt flag med billede. Den har en lille plaststang og et klip, så du nemt kan placere den ved siden af vinduet på din bil.

Det har en størrelse på 46 x 30,5 cm, og på den kan du tilføje dine yndlings fotografier, dit lands flag, eller farverne på dit yndlingshold, et iøjnefaldende design til forskellige slags fester.

Vi tilbyder mængderabatter. Jo flere du bestiller, jo billigere bliver enhedsprisen.

Info