Personligt blødt legetøj

Der er 7 tilgængelige produkter

Blødt legetøj med foto

Personligt blødt legetøj og bamser er en original, sjov og romantisk gave, uanset anledningen. Gaven vil helt sikkert gøre modtageren glad og få følelserne frem. Dog bliver gaven kun endnu bedre, hvis du personaliserer den med et billede eller navn. Dermed har du mulighed for at give en gave, der ikke kan findes eller købes andre steder. Glæd en person med denne smukke gave.

Vi har en lang række bamser og bløde teddybjørne, der er ideelle til børn og måske de ikke så små børn. De kan designes med et billede eller et broderet navn. Bamser og andre legetøjsdyr er sjove og originale gaver.

De bløde sovedyr og tøjdyr er et af vores bedst sælgende produkter, da de kan designes med dato, eller med en speciel besked. Bamserne har et tørklæde rundt om halsen, der kan broderes med et navn, eller en meningsfuld dato. Den er både god som gave til drenge og piger, din partner osv.

Og nej, vi broderer ikke kun bamsen. Vi har også mulighed for at personalisere plysbamser med fotos. Du kan uploade et foto eller et hvilket som helst billede, og vi printer det på bamsens T-shirt. Det er en emotionel gave, der helt sikkert vil gøre personer glade.

Sådan vaskes det bløde legetøj

De tilpassede bamster er nemme at vaske, selvom der er et par ting vi skal huske på. Her er et par simple instruktioner at følge:

Selve tøjdyret skal vaskes i hånden, imens dens t-shirt kan tages af og vaskes ved 30 grader uden problemer.