Personligt og ungdommeligt armbåndsur med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Ungdommeligt og tidsløst design.
  • Batteri inkluderet.
  • Materiale: Plastmateriale.
  • urvidde Ø 3,5 cm. Båndbredde: 1,7 cm.
  • Længde: 22,5 cm (uden spænde) - 24 cm (med spænde).
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Hurtig levering og varen var helt præcist som beskrevet.

Heidi (Brønshøj)

06/10/2021

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

09/04/2021

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

14/03/2021

Beskrivelse

Original, unikt og personligt armbåndsur og børneur

Kom altid til tiden med vores personlige armbåndsure med foto, der har et ungdommeligt design. Du kan vælge det, du bedst kan lide. Uret har en afslappet og lækker stil, der kan bæres på en daglig basis fordi det er bekvemt at gå rundt med.

Det bedste ved uret er, at du kan designe det nøjagtigt, som du vil. Indersiden af urhuset kan personaliseres. Det vil sige at du kan indsætte et billede, design eller en tekst efter eget valg og på den måde skabe en unik model, du ikke finder andre steder. Det er fremstille af plastik og indkluderer et batteri, hvilket vil sige at du kan bruge det, så snart du modtaget det.

Det leveres i en metalkasse så det beskyttes bedre under transport. Uret er ikke vandtæt. Det er en ideel gave til såvel voksne som børn, da du ikke finder en lignende model i butikkerne. Giv uret et eksklusivt design i dag.

Anbefalinger til design

Husk, at viserne er sorte. Derfor anbefaler vi ikke at sætte et sort eller meget mørkt design/billede, for at undgå at de sorte visere ikke kan ses tydeligt. Tilføj hellere en baggrund i lyse farver, der giver en god kontrast til de sorte nåle.