Garanteret levering på Fars Dag

Personligt bordur med billede

ur
127 kr.
Mængderabat

Afslut
Detaljer
  • Størrelse: 12 cm (bredde) x 14,5 cm (højde) x 12ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Analogt ur med nålemekanisme i timer og minutter.
  • Materiale: træ ChromaLuxe.
  • Med støtteben for ekstra stabilitet.
  • ID: #5264
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Bordur med foto

Mist aldrig tidsfornemmelsen med vores firkantede bordure med foto. Uret har en reduceret størrelse på 12x12 cm og er ideel til ethvert hjørne af dit bord, hylde eller som et ur til sengebordet. Det har en støttefod for total stabilitet.

Du kan designe det med dine yndlingsbilleder, vælge en af ​​vores skabeloner og tilpasse dem efter eget valg. Du har total frihed til at skabe dit mest eksklusive design.

Indeholder analog ur mekanisme med time- og minutvisere, men ingen batterier. Det er ideelt som en gave for de mennesker, der elsker at tage sig af alle detaljerne i deres boligindretning, selvom det også ser godt ud på kontorer, så det altid vil ledsage dig.

Rundt bordur med foto

Hvis du leder efter et originalt personligt bordur, så er du kommet til det rette sted. Denne model har en rund form og en kompakt størrelse, hvilket gør det perfekt, så det ikke tager meget plads på dit skrivebord, på dit natbord eller i ethvert hjørne af dit hjem.

Det kan personaliseres med dine yndlingsfotografier, tekster, tegninger eller, hvis du foretrækker det, med nogen af ​​vores skabeloner med designs. I vores Online Editor vil det ikke koste dig noget at lave din egen personalisering. Vi sørger for at printe det i fuld farve på overfladen, og dermed får du den mest eksklusive model.

Den har en sort støttefod for total stabilitet på overfladen. Det inkluderer også den analoge mekanisme og time-, minut- og sekundvisere til korrekt drift. Det kræver et 1,5 V AA alkalisk batteri (batteri ikke inkluderet).

Det er ideelt som en gave ved enhver lejlighed, især for de mennesker, der elsker at tage sig af deres dekoration.