Personligt brilleetui med billede og tekst

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • To typer af stof at vælge mellem: Satin eller Oxford stof (100% polyester).
  • Med snorelukning (vælg hvid eller sort) for en mere sikker transport
  • Egnet til vaskemaskine og tørretumbler.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Personaliserede brilleetui

Du kan nu designe din egen brillepose takket være vores Online Editor, hvor du kan lave ethvert design, uploade et foto eller designe en collage, tilføje navne, tekster osv. Vi printer din kreation i fuld farve på etuiet.

Du kan vælge mellem to typer stof: satin eller stretch (100% polyester). Satinstof har en blødere struktur, mens polyester er det traditionelle stof. Det vigtigste er, at uanset hvilken type stof du vælger, er etuiet maskinvaskbart og er velegnet til tørretumbler.

Brilleposen sendes med en snor, så brillerne kan transporteres sikkert uden at falde ud af posen. Vælg mellem sort og hvid snor i dit design.

Kvalitetsgaranti

Tekstilprodukter med OEKO-TEX®-mærket garanterer, at alle dets komponenter opfylder de krævede kriterier til kontrol. Det gælder også tilbehør såsom nitter, knapper, lynlåse, mellemrum osv. Tekstilprodukter med OEKO-TEX®-kvalitetsstemplet er harmløse for huden.

Vaskeinstruktioner Certificado OEKO