Personligt champagneglas

Personligt champagneglas

glas
97 kr.
Mængderabat

Vælg en mulighed
Detaljer
 • Størrelse: 22 cm (højde) x 5,2ø cm (diameter)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Kapacitet: 20 cl. Materiale: glas.
 • Personaliseringsmetode: gravering.
 • Økologisk: blyfri. Lang holdbarhed.
 • Kan tåle opvaskemaskine.
 • ID: #16418
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Graverede cava / champagneglas med gravering

Der findes utallige gaver, der er specielle i sig selv. Men der er meget få, der er så unikke og følelsesladede som graverede champagneglas. Cava glas, også kaldet graverede champagneglas, er brudeparrets glas par excellence. Der er intet bryllup uden en skål til at starte festen ud med. Med champagneglas der endda er graveret, bliver det ikke smukkere. Hvis du giver et sæt personlige glas til det kommende brudepar, er der garanteret tårer af lykke. Hvad kan være mere romantisk end at skåle for jeres bryllup med et par graverede champagneglas?

Nu kan du personliggøre de ideelle glas til dit bryllup eller til at give som gave til brudeparret, som du ved snart skal fejre bryllup. En detalje, som de ikke glemmer! De kan personliggøres ved lasergravering med en tekst efter eget valg, som vil ledsage dig gennem alle årene. Gør dem personlige med brudeparrets navne, deres initialer og datoen for den særlige dag eller en anden tekst, som du ønsker at fremhæve og efterlade for evigt.

Disse slanke og fine glas er perfekte til at nyde dine yndlingsdrinks. De er ideelle til mousserende drikkevarer, da den smallere munding forhindrer boblerne i at slippe ud, og de har også en tynd og langstrakt stilk, som vi kan holde den i hånden og dermed holde drikkevaren ved den optimale temperatur uden at opvarme den med hænderne. De har en kapacitet på 20 cl.

Og selv om brillerne er specielle i sig selv, gør vi dem unikke med personlig tilpasning. En meget rørende detalje, som vil blive brugt til at skåle ved de mest specielle lejligheder.

Pack 2 personaliserede champagneglas med gravering

Skab det perfekte glas til denne særlige lejlighed

De er almindeligvis kendt som champagneglas, men de er ikke kun beregnet til cava, du kan bruge dem til at drikke cava, champagne eller enhver anden type mousserende drik. De er perfekte til at skåle ved særlige lejligheder som bryllupper, barnedåb eller endda til at skåle ved årets afslutning.

I denne sektion finder du en masse foruddesignede skabeloner, som du kan ændre, så de falder helt i din smag eller i smagen hos den eller de personer, du vil give dem til som gave. Design med sætninger, særlige datoer eller endda med dine initialer, og få et unikt glas. Du kan også tilføje andre detaljer, f.eks. enkle billeder, hjerter, hvis du vil give det et romantisk præg, eller enhver anden form for dekoration, som du ønsker for at gøre det endnu mere specielt

Hvis du ikke finder et design, der passer til det du havde i tankerne, skal du ikke være bekymret, for med vores online redigeringsværktøj kan du hurtigt og nemt skabe dit personlige champagneglas fra bunden. På et øjeblik er den ideelle personalisering til dit glas klar.

Den bedste anledning til at give et graveret champagneglas som gave

Enhver særlig lejlighed, der fortjener en skål, er et perfekt tidspunkt til at give en gave som denne. Men graverede glas er den bedste gave til bryllupper. Du kan personliggøre dem med brudeparrets navn, datoen for den særlige dag og deres initialer. Giv dem et par personlige champagneglas, og nyd at se dem udbringe den første skål til bryllupsreceptionen sammen med dem.

Graverede cava og champagneglas til champagne eller cava

De vil elske at beholde dette minde for evigt og genopleve det, hver gang de ser glassene igen. Men de er ikke kun perfekte til bryllupper, men også til jubilæer. Hvis du ønsker at overraske din partner på jeres guld-, sølv- eller rubinbryllupsdag, er dette den perfekte gave.

Det eneste, der er tilbage er at åbne proppen på cavaflasken eller på din yndlingschampagne og skåle for alle de gode øjeblikke i har levet og for alle de fremtidige øjeblikke.

"

Mere information

 • Diameter af mundingen: 51,90 mm.
 • Diameter af den bredeste del af kroppen: 54,10 mm.
 • Diameter af bunden: 69,20 mm.
"