Personligt duftlys

73,95 kr.
antal:
#16053
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Vanilje duftlys.
  • Lavet af glas med låg af bambustræ.
  • Låget kan personliggøres med direkte tryk.
Anmeldelser
Trustpilot

Jeg har bestilt flere gange herfra. Har været yderst tilfreds med alt, jeg har modtaget.

Ayse (Hvidovre)

26/01/2022

Hurtig levering og fine produkter

Tilde (Aalborg Øst)

26/01/2022

Jeg bestilte julekugler med billeder. De er super flotte. Hurtig levering Kan varmt anbefales

Mette (Frederikshavn)

23/01/2022

Beskrivelse

Personlige duftlys

stearinlys med tekst er et produkt, der bliver mere og mere moderne i mange hjem, og som altid ønsker vi, at gøre det til et unikt og særligt produkt. Du kan nu personliggøre dit duftlys og bruge det som dekoration i ethvert hjørne af dit hjem eller som en original og anderledes gave, til den person som du har brug for at finde en gave til.

Du kan personliggøre bambuslåget på stearinlyset med et af de designs vi tilbyder, eller du kan personliggøre det fra bunden med den idé, du har i tankerne. Vi personliggører trælåget på duftlyset ved direkte tryk. Det vil sige at dit design eller billede vil blive vist i farver, i modsætning til et graveret låg, hvor der ingen farver vil være at finde. Der er ingen minimumsbestilling, hvilket vil sige at du kan bestille fra et stk til så mange som du ønsker.

Vores duftlys med tekst dufter af vanilje, og vil fortrylle alle, og dets varme vil betage lugtesansen så meget, at du vil have lyst til at sætte et lys i hvert rum i huset. Selve lysestagen er lavet af glas, låget er lavet af bambus, og du modtager den i en smuk æske med et økologisk design. Vi er sikre på, at du vil elske det.

Det kan du bruge et duftlys til

I de seneste år har stearinlys ændret sig meget, og de bruges ikke længere til det samme som tidligere, som f. eks når lyset gik ud i ens hjem. Nu bruges de til mange flere ting og især somduftende stearinlys.

Lys bruges som et dekorativt objekt i de fleste hjem, hvad enten det er i stuen, på badeværelset eller endda i soveværelserne, fordi de giver en unik varme. Det fungerer som et svagt lys, til når du ønsker at slappe af ved at tage et dejligt bad eller til det øjeblik, hvor du har lyst til at lytte til musik og afkoble fra verden. I sådan et øjeblik skal du tænde et duftlys, og det vil være som om resten af verden forsvinder. Man kan sige, at duftlys nærmest fungerer som magi i sådan et øjeblik.

Tænk på hvor vigtige stearinlys er i folks liv... Med hvilken genstand ønsker vi os noget hvert år på vores fødselsdag? Stearinlys er som et tændt fyrtårn af lys, der guider vores liv i den rigtige retning, og selv om det ikke er fødselsdagslys, giver duftlys os en varm, rolig og afslappende atmosfære, som kun få andre ting kan tilbyde. Desuden hjælper vaniljearomaen os også med at skabe den perfekte atmosfære til hvilken som helst lejlighed.

Personlige duftlys

Personlige duftlys til barnedåb og arrangementer

Der er noget fantastisk ved at modtage gaver. Det gælder også til forskellige arrangementer og begivenheder, vi bliver inviteret til. Hvis gaven er personlig, bliver det endnu bedre, da der er noget smukt ved at de har tænkt på dig. De skandinaviske duftlys er den perfekte gave til bryllupper, barnedåber, konfirmationer og enhver anden begivenhed, hvor du ønsker at lave en unik gave til dine gæster.

Du kan stille et lys ved hver siddeplads på hvert bord, så gæsterne ved, hvor de skal sidde da deres navn vil være påtrykt lysets låg. På den måde bliver det til et stearinlys med navn Vælg den tekst, der passer bedst til hver gæst. Du kan eventuelt få trykt deres navn, og en eller anden lille sjov sætning, der definerer den enkelte gæst.

Du kan personliggøre dem med dit bryllupslogo, navnet og datoen for det barn, der skal konfirmeres eller med en børnetegning og dåbsdatoen. Ethvert design vil se godt ud, fordi selve stearinlyset er perfekt, både størrelsesmæssigt og på grund af den flotte indpakning i en lille æske med øko-design. Design et stearinlys til gave her.

Overrask dine gæster med et personligt duftlys!

Fordele ved duftlys

Der er mange fordele ved at have duftlys i hjemmet. Bare tænk på den lange række af scenarier og øjeblikke, hvor de kan bruges!

De hjælper os med at slappe af i hovedet, når vi kigger ind i den dansende flamme, dens former og dens forskellige farver. Det er simpelthen noget, der tiltrækker vores blikke, og hvis vi også ledsager det med vaniljearoma, vil det være det perfekte supplement til en dag, hvor vi har lyst til at koble af fra virkeligheden.

Det er også meget almindeligt at høre, at stearinlys renser atmosfæren, og tiltrækker mere positiv energi og jager alt den negative energi væk. Særligt vores duftlys i hvid farve gør dette, grundet de klare farver det har.

Stearinlys bruges også ofte til at hjælpe og forbedre koncentrationen. Når det er den tid på året, hvor du begynder at stresse over eksamener og overvældet, kan et duftlys give dig ro og afslapning i for en stund. Efterfølgende vil du have det meget bedre og det vil være nemmere for dig, at læse op til eksamen.

Lys, stearinlys og duftlys har også evnen til at skabe en intim atmosfære. Hvem har ikke drømt om en romantisk middag ved stearinlys? Når du er sammen med en særlig person, der betyder noget for dig, slår det ofte gnister, og det øjeblik er allerede perfekt i sig selv, men hvis vi også tilføjer det bløde lys fra vores duftlys, skaber vi den perfekte atmosfære til den særlige lejlighed i har sammen.

Personlige duftlys til gave

De giver en følelse af sikkerhed, som vi sagde før, leder vi altid efter det lys for enden af tunnelen, det fyrtårn, der oplyser vores liv, så når vi føler os fanget i mørket, kan vi tænde vores lys og lade vores følelser strømme for at følelsen af sikkerhed og beskyttelse, trænger ind i os.

Og gå nu ikke glip af muligheden for at personliggøre dit duftlys hos os og overraske den specielle person, dig selv eller dine gæster med en perfekt gave.

Luk øjnene, slap af, tag en dyb indånding og nyd dit personlige duftlys.

Vigtige anbefalinger

  • Lad ikke stearinlyset brænde uden opsyn af en voksen.
  • Hold dem væk fra børn og kæledyr.
  • Hold stearinlys væk fra brændbare genstande.