Garanteret levering på Fars Dag

Personligt fadølsglas

glas
97 kr.
Mængderabat

Vælg en mulighed
Kapacitet
Detaljer
 • Størrelse: 16,5 cm (højde) x 7ø cm (diameter)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Kapacitet: 32 cl.
 • Personaliseringsmetode: gravering.
 • Økologisk: blyfri. Langtidsholdbart produkt.
 • Kan tåle opvaskemaskine.
 • ID: #16492
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Graverede ølglas

Hvis du er ølelsker, kender du sikkert fornøjelsen af at gå på en bar og få serveret din øl i et lækkert fadølsglas. Nu har du mulighed for at servere din øl i et glad derhjemme. Hvis du kan lide at drikke en god øl, mens du spiser frokost eller til middag med din partner eller venner fra tid til anden, kan du nu gøre det på den bedste måde, fordi du kan personliggøre dit nye ølglas. Det vil nu være meget nemmere at smage forskel på dine øl, med et personligt ølglas med navn.

Den fås i to størrelser, 32 cl og 50 cl. 32 cl er det en flaske øl typisk indeholder. Den er fremstillet af uhærdet glas af høj kvalitet med en blank overflade.

Det er egnet til at stille i køleskabet, så du kan stille glasset i køleskabet og holde det køligt, til når du skal have din øl i det, så det holder sig koldt i længere tid. Den kan også vaskes i opvaskemaskine, for at gøre livet lidt nemmere for dig. Frokoster og middage med venner og familie vil blive endnu sjovere og hyggeligere med dine nye graverede ølglas. Det er tid til at fejre det, og hos Wanapix vil vi gerne have, at du gør det på den bedste måde.

Personaliseringen af det, der fra nu af vil være dit yndlingsølglas, sker ved hjælp af lasergravering, som “ridser” glasset og efterlader dt design permanent markeret på glasset.

Og selv om glassene er originale i sig selv, gør vi dem unikke med din personlige tilpasning. En meget unik detalje, som du vil bruge ved de mest specielle lejligheder.

Graveret fadoelsglas

Skab et perfekt fadølsglas til festen

Disse glas kan være en perfekt gave eller endda en gave til dig selv, hvis du sætter pris at drikke øl af et særligt glas. Det vil ikke længere være nødvendigt at forlade hjemmet for at nyde en god øl...

I denne sektion finder du en masse færdigdesignede skabeloner, som du kan ændre, så de falder helt i din smag eller i den eller de personers smag, som du vil give dem. Design med sætninger, særlige datoer eller endda med dine initialer, et unik og personligt glas til dig selv eller til at give til hvem du nu vil.

Hvis du ikke finder et design, der passer til det, du havde i tankerne, skal du ikke være bekymret, for med vores online redigeringsværktøj, kan du nemt og hurtigt skabe dit ølglas fra bunden. På et øjeblik er den ideelle personalisering til dit glas klar.

Har du allerede forberedt din yndlingsøl? Nu skal du bare tilpasse dit glas og læne dig tilbage for at nyde hver en slurk. Her er tusind grunde til at skåle og nyde. Skål!

Den bedste gave til ølelskere

Ved mange lejligheder ved vi ikke, hvad vi skal give i gave, og vi forsøger at finde den mest passende gave til den pågældende person, men det er næsten umuligt. Ofte køber vi endda noget tilfældigt uden at vide, om de vil kunne lide det. Vi ønsker at give dig den bedste løsning. At give et graveret ølglas i gave er en perfekt gave til de mest specielle og unikke lejligheder, som er værd at skåle for. Hvis personen, der modtager det, er ølelsker vil han eller hun helt sikkert elske det. Der er utallige lejligheder, hvor du kan give et graveret ølglas i gave:

Personlige oelglas med navn og tekst
 • Gave til et jubilæum: Hvert år sammen med ens par, giver flere og flere lykkelige øjeblikke. Derfor er det også vigtigt at have de helt rigtige glas at skåle med og fejre ens jubilæer sammen. Hvis du ønsker at have en særlig detalje med din partner, kan du forberede en romantisk middag og overraske ham eller hende med personlige fadølsglas. Det vil være en fantastisk og personlig gave, der sjældent er blevet set.
 • Hvis far kan lide øl, vil han helt sikkert blive glad for denne gave til fars dag. Alt du skal gøre er at finde på en rørende sætning til ham og skabe en unik gave. Det vil helt sikkert blive hans yndlingsglas til øl eller andre drikke.
 • Fejring af pensionering: de fleste pensionister kan lide at drikke en dejlig kold øl. Skal du fejre en pensionering, eller er din mor eller far ved at pensionere sig, vil et ølglas være en rigtig god gave til anledningen.
 • Fødselsdage: Hvis du har en ven eller slægtning, der er en mesterbrygger, vil en gave som denne helt sikkert overraske dem. Nu kan du personliggøre et ølglas med deres navn, en følelsesladet sætning eller endda en sjov sætning som f.eks.: Det er fedt at drikke øl, men det er bedre at drikke øl med "Jørgen". Du er sikker på at finde den ideelle personalisering til den person, som du vil give et fadølsglas til

Ved du allerede, hvordan du kan personliggøre dine nye ølglas? Gå ikke glip af denne originale gave til dem, der elsker at drikke øl. Skab et unikt design til dig selv eller som en gave, og så tager vi os af resten

Mere information

Fadølsglas 32 cl:

 • Diameter af mundingen: 61,50 mm.
 • Diameter af den bredeste del af kroppen: 72,00 mm.
 • Diameter af bunden: 65,50 mm.

Fadølsglas 50 cl:

 • Diameter af mundingen: 71,20 mm.
 • Diameter af den bredeste del af kroppen: 82,60 mm.
 • Diameter af bunden: 74,70 mm.