Garanteret levering på Fars Dag

Personligt Fingerbøl

fingerbøl
60 kr.
Mængderabat

Detaljer
  • Størrelse: 2,3 cm (bredde) x 1,7 cm (højde) x 2,3ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Personligt fingerbøl i sølvfarve.
  • Den ovale del kan personaliseres med et billede.
  • ID: #1143
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige fingerbøl

Kan du lide at sy? I så fald skal du have de bedste værktøjer for at gøre det så nemt for dig som muligt. Vores almindelige fingerbøl er et essentielt værktøj i ethvert sysæt. De er meget praktiske og nyttige for dem, der elsker at sy.

Men i modsætning til de klassiske du kender, så kan vores model tilpasses efter dit eget ønske. Vi anbefaler, at du designer det med et billede eller med en flot tekst, for at du får en eksklusiv model. Vi vil printer og trykker dit design i fuld farve og skaber et utrolig flot slutresultat i høj kvalitet.

Det er en ideel gave til enhver lejlighed, men især til samlere, da du kan lave alle de modeller som du ønsker. De vil helt sikkert være eksklusive og originale, da der ikke findes 2 af de samme.

Fingerbøl til syning med et billede efter eget valg

Fingerbøl har været brugt i århundreder til at hjælpe med vævning og syning. Det menes, at de stammer tilbage fra egypternes tid, som brugte dem til at væve linnedstof. Siden da har fingerbølene udviklet sig, og i dag findes der mange forskellige typer til forskellige formål. Nogle fingerbøl har spidse spidser til at hjælpe tråden gennem små huller, mens andre har afrundede spidser, der holder tråden uden at beskadige den.

Der findes også fingerbøl i forskellige størrelser og materialer, f.eks. plast, metal eller træ. Det er klart, at på trods af alle de typer fingerbøl, der findes, er få af dem så originale som disse personlige fingerbøl, da de er personaliseret med et fotografi efter eget valg, hvilket det finder du ikke i nogen butik!