Personligt foto magasin med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Antal sider: 14-34.
  • Siderne er hæftet sammen.
  • Digital laserprint.
  • Materiale: papir 135 gr. satin.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Personligt magasin med fotos

Hvem har ikke drømt om at blive vist på forsiden af ​​et magasin? Nu er din chance! Med vores personaliserede magasin kan du blive hovedpersonen og få det til at ligne et af dem fra de populære aviskiosker. For eksempel: et personligt Hello-magasin omslag.

Du kan vælge antallet af sider fra 14 til 34. I vores online editor kan du vælge siderne efter dine behov og af de billeder, du uploader. Bindingen hæftes og udskrives i høj kvalitet og på 150 gr papirark. satin.

Det er et af vores billigste og originale formater, og i dem kan du gemme dine bedste fotografier. Billeder fra vandreture, begivenheder, familiebilleder, alt hvad du ønsker dig, kan trykkes på siderne i dette foto magasin så dine minder kan vare for evigt.

Takket være personalisering kan du designe hver side, så de passer til din smag og distribuer de forskellige fotos, tekster, baggrunde osv. Hvis du elsker at gemme dine billeder i album, er denne muligheder billigere og mere praktiske, da de tager mindre plads end et album. Lav et minde for livet.