Personligt foto på aluminiumsplade

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Materiale: aluminium komposit GT11 af høj kvalitet. Let, stærk og holdbar.
  • Direkte print på aluminiumsplade.
  • Indeholder metalplade til ophæng.
  • Fås i to finish, hvid metal eller naturligt.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Billede trykt på aluminiumsplade

Med aluminiumrammer kan du få dit foto printet på en aluminiumsplade af høj kvalitet. Få billeder i kunstgallerikvalitet til den bedste pris. Maksimal farveintensitet og perfekt opløsning. Fremhæv dine billeder og giv dem et særligt strålende udseende. Især i tilfælde af sort-hvide fotos på den børstede overflade. Rammen er fremstillet ved direkte trykning i 7 UV-farver direkte på aluminiumspladen.

Aluminium er et let, stabilt og holdbart materiale. De tilpassede aluminiumsrammer er ideelle til butikker, virksomheder, kontorer, arrangementer, og naturligvis til at dekorere dit hjem. Materialet er høj kvalitet GT11 komposit aluminium. GT-aluminiumspaneler består af to aluminiumsplader og en central kerne af polyethylen. Aluminiumkompositpaneler (også kaldet aluminium dibond) er et fotografisk materiale, der ofte anvendes i gallerier og til dekoration på grund af de gode resultater og effekter, når man trykker på dette materiale.

Der er flere størrelser at vælge imellem i forskellige formater: kvadratisk, rektangulært i 4:3-forhold og rektangulært i 3:2-forhold. Der medfølger metalplader til ophængning af rammen, som meget nemt kan fastgøres på bagsiden af rammen, blot ved at fjerne det medfølgende klæbemiddel.

Forskelle mellem de to typer overfladebehandlinger

Når det kommer til at tilpasse en aluminiumsramme, kan du vælge mellem to typer finish: hvid og børstet. Her er forskellene:

'Tryk på boerstet aluminiumsplade'

Tryk på børstet aluminium

Når du printer på børstet aluminium, bliver billedet trykt direkte på aluminiumet. På denne måde vil de mørkere dele af billedet fremstå matte, mens de hvide dele ikke bliver trykt. Derfor vil billedet i de lyse områder af billedet vise refleksioner, hvilket giver en spektakulær metallisk effekt.

Med den børstede finish, også kendt som "metallic" eller "naturlig", får enhver type fotografi en utrolig effekt. Men det anbefales især i tilfælde af sort/hvid-fotos, fordi denne metalliske effekt er meget mere mærkbar takket være kontrasten mellem de mørke og lyse dele.

Så, hvis du leder efter et materiale til at lave en fotografisk forstørrelse af et sort/hvid foto, anbefaler fagfolk altid at få det trykt på børstet aluminium, hvor de lyse grafiske elementer ikke er trykt, og det får aluminiumets polerede overflade til at skinne på en helt speciel måde.

Tryk på aluminium med hvidt finish

Hvis du vælger det "hvide" finish, trykkes der først et lag hvid farve på aluminiumets overflade, og derefter trykkes det foto du vælger oven på det hvide lag. Dette finish gør fotografiet mere realistisk at se på, som det oprindelige uploadede billedet.

Forskellen fra det børstede aluminium er, at at fotografiet er trykt i både mørke og lyse farver. Desuden er der ingen metallisk effekt med refleksioner. På grund af materialetypen er resultatet af dette type tryk også af meget høj kvalitet. Hvis du ønsker at få trykt et sort/hvid-fotografi, anbefaler vi dog det børstede finish.

'Billede fremstillet ved trykning paa boerstet aluminium'