Personligt hjerteformet puslespil med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • 111 Brikker.
  • Hver puslebrik måler 3 x 2 cm.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Hjerteformet puslespil af pap

De mest romantiske og forelskede mennesker har brug for at vise det hver dag og med enhver gestus. Overrask din partner med vores personlige hjertepuslespil. Den består af 111 stykker, er lavet af pap, og derudover leveres den i en papkasse med billede af puslespillet, så den fungerer som en guide til at samle det.

I modsætning til andre puslespil, kan du designe dette efter din smag med dine yndlingsbilleder, et design eller en smuk tegning, selv med tekst. Du beslutter dig selv, helt ned til mindste detalje, hvordan du har lyst til at designe det. Bare rolig, hvis du ikke er en kreativ person, så kan du altid bruge vores skabeloner, hvor du bare skal indsætte tekst/billede for at gøre dit design unikt og originalt

Dette romantiske produkt er ideelt som en gave på Valentinsdag, jubilæer, Jul eller fødselsdage, blandt andre tider på året. Et personligt puslespil giver dig mulighed for at lave noget smukt, der vil falde i god jord hos din partner.

ADVARSEL. Ikke egnet for børn under 3 år. Smá dele.

Indrammet hjertepuslespil

Når du designer dit personlige hjerteformede puslespil, kan du vælge mellem et standard puslespil, der skal samles eller et puslespil der allerede er indrammet. De indrammede puslespil er en ny og unik idé til dekorering af et værelse, en stue eller et hvilket som helst rum i dit hus. Upload dit bedste billede af dit og din partner, print det på puslespillet, og hæng det op i jeres stue eller på en anden væg i jeres hjem.