Personligt juletræstæppe

112,05 kr.
antal:
#16296
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: Panama-stof (100 % polyester).
  • Kan vaskes i vaskemaskine.
Anmeldelser
Trustpilot

Jeg har bestilt flere gange herfra. Har været yderst tilfreds med alt, jeg har modtaget.

Ayse (Hvidovre)

26/01/2022

Hurtig levering og fine produkter

Tilde (Aalborg Øst)

26/01/2022

Jeg bestilte julekugler med billeder. De er super flotte. Hurtig levering Kan varmt anbefales

Mette (Frederikshavn)

23/01/2022

Beskrivelse

Juletræstæpper med billeder

Hvert år pynter du dit hjem til jul med kransen på døren, lys på altanen... og selvfølgelig også juletræet med julekugler og hængende pynt, stjernen på toppen, lys osv. Nu kan du give dit træ det sidste personlige touch, og få det perfekte juletræ. Vi taler om personlige juletræstæpper.

Dette dekorative produkt er en rund tekstilbase, som placeres ved foden af træet. Den har en rille på den ene side, så den er nem at placere, og et cirkulært hul i midten, hvor træet skal stå. Derudover er der to størrelser at vælge imellem.

Juletræstæpperne kan tilpasses på den ene side (den synlige side), Hvilket giver dig fuld frihed til at skabe det perfekte tæppe til juletræet. Du kan vælge mellem de foruddesignede skabeloner, som vi tilbyder dig, med julemotiver, julemanden, snefnug osv. Eller lav dit eget design fra bunden. Du kan sætte en rød baggrundsfarve og sætte fotos på toppen, eller hele familiens navne, et foto af hvert familiemedlem eller et hvilket som helst billede eller tekst, som du ønsker.

Materialet er Panama-stof (100 % polyester). Da det er tekstil, kan det vaskes i vaskemaskine. På den måde kan du nemt vaske det før og efter jul.. Ikke egnet til tørretumbler, bør lufttøres.

Hvorfor pynte med juletræstæpper?

På den ene side pynter denne tekstilbase træet og giver det en perfekt finish. På denne måde får du den dekoreret fra top til bund, med stjernen øverst og med tekstilskørtet nederst.

Personlige juletraestaeppe

Det er også perfekt til at lægge julegaverne på. Når børnene eller resten af familien ser træet omgivet af gaver, vil det se smukt ud.

Der er endnu flere fordele: Hvis træet er naturligt, kan det tabe nåle i løbet af de uger, hvor det er placeret. Nålene vil falde ned på juletræstæppet, hvilket gør at gulvet ikke bliver beskidt. Desuden bliver det nemmere rengøre efterfølgende.

I år ved du, hvad du skal købe, for at kunne sætte punktum for dit julepynt. Et juletræstæppe er den perfekte personlige pyntegenstand, der sammen med julekugler, stjerner og andet pynt, gør træet smukt og flot.

Vaskanvisninger

  • Kan vaskes i vaskemaskine
  • Maksimal vasketemperatur: 30°.
  • Må ikke bleges.
  • Stryges på lav temperatur.
  • Må ikke tørres i tørretumbler.

Alle mål på disse tekstilprodukter er omtrentlige og kan være påvirket af billedtrykket og fremstillingsprocessen.

Kvalitetsgaranti

Tekstilprodukter, der er mærket med OEKO-TEX®-mærket, garanterer at alle deres komponenter opfylder de krævede kontrolkriterier, herunder tilbehør som nitter, knapper, lynlåse, mellemlæg osv. Tekstilprodukter med OEKO-TEX® kvalitetsstempel har hudvenlige egenskaber.

Vaskeinstruktioner OEKO-certifikat