Personligt krus med hjerteformet håndtag

kop
75 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 1 time 35 min.

Detaljer
  • Størrelse: 9 cm (højde) x 8ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Kapacitet: 325 ml.
  • Fuldt print helt ud til kanten.
  • Materiale: keramik.
  • Kan tåle opvaskemaskine, men ikke mikroovn.
  • ID: #2291
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige krus med hjerter til romantikere

Hvis du er den fødte romantiker, der elsker at give en smuk gave, men samtidig leder efter den perfekte gave til din partner, er vores krus med hjertehåndtag lige det, du leder efter. Det er uden tvivl vores mest romantiske, originale og smukke personlige krus. Håndtaget er hjerteformet, og du kan designe krusets overflade med et fotografi af din kæreste, mand eller kone, eller endda dit kæledyr, eller med en smuk tekst. Du bestemmer selv!

Du kan vælge mellem et enkelt krus eller et sæt med to hjerteformede krus. Det mest originale ved en pack med 2 krus er, at de passer sammen, da det ene krus har en konkav del, der gør, at det passer perfekt sammen med det andet krus. Desuden er hver enkelt af dem individuelt tilpasset. Det er en sjov og speciel gave til par der passer til hinanden som de 2 krus gør.

Disse krus er perfekte til at vise din kærlighed til en særlig person, da de giver dig mulighed for at personliggøre dem med det foto, du ønsker. Vil du have, at din partner altid skal have dem med dig? Upload et billede af jer begge to, og overrask din partner med en unik og original detalje.

Kruset er lavet af keramik og har den perfekte størrelse til at nyde din yndlingsdrik hvad enten det er: kaffe, te, et glas mælk med kakao... Desuden vil dette krus med sit hjerteformede håndtag være den perfekte gave til at fejre kærligheden på Valentinsdag.

Men den er ikke kun ideel til Valentinsdag: den kan også være en perfekt gave til andre særlige lejligheder som f.eks. jubilæer, fødselsdage eller endda til at vise hvor meget du elsker hende i løbet af året, ved at lave et par kopper kaffe som i kan nyde i hinandens selskab. Desuden er dens design elegant og moderne, og den passer til enhver form for indretning, hvilket gør den perfekt til enhver person.

Personligt krud med hjerteformet håndtag

Dette keramiske produkt opfylder de relevante krav i RD 891/2006 og forordning (EF) nr. 1935/2004.