Personligt militær dogtag

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Den er tilpasset ved at udskrive på arket.
  • Print foto eller tekst i fuld farve.
  • Stålhalskæde og gummikant rundt om dogtag inkluderet.
  • Leveres i beskyttende hylster.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Militær dogtag med foto

Kender du dogtag ? I Danmark kender vi dem som kadaverskilt, en halskæde som alle soldater har. Nu har du muligheden for at tilpasse militær badges og lave en eksklusiv model

Hvis du ikke ved hvordan man laver et militært badge, så skal du ikke være bekymret. Vores Online Editor er intuitiv og nem at bruge. Du kan checke vores skabeloner, og tilpasse dem, så de passer til dig. Alternativt kan du også designe dit eget fra bunden, tilføje dine tekster og fotografier.

Printet af motivet, sker i fuld farve og giver et fantastisk resultat. Du kan ikke gravere kadaverskiltet, men du kan bestille et dogtag med navn eller med en hvilken som helst tekst. Vi inkluderer også en stålkæde og et sort elastik, der kan placeres omkring vedhænget for at give det et flottere udseende.

Vi sender produktet i en gratis lille pose, for at beskytte produktet under transporten. Det er en ideel gave til fødselsdage, jubilæer osv. Design et originalt og unikt dogtag i dag.