Personligt mini puslespil

puslespil
127 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 1 time 57 min.

Detaljer
 • Størrelse: 15,5 cm (bredde) x 10,5 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Antal brikker: 150. Materiale: karton. Tykkelse på puslespilsbrik: 1,75 mm.
 • Hver brik måler 1x1 cm. (ca.).
 • Alle brikker er forskellige.
 • Leveres adskilt i et glasrør med et foto af puslespillet som hjælp til at samle puslespillet.
 • ID: #16537
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige mikro puslespil

Personlige puslespil er et originalt og unikt produkt. Perfekt til alle lejligheder, uanset om det drejer sig om jubilæer, fødselsdage, bryllupper, barnedåb, konfirmationer eller endda særlige dage som mors dag, fars dag, Valentinsdag eller som personlig julegave. Det er gaver, der kan virke klassiske, men som altid falder i god jord, og med dit personlige puslespil er du sikker på at de altid vil falde i god jord, uanset datoen og anledningen.

På vores hjemmeside finder du de sjoveste puslespil, men dette puslespil har en særlig charme, nemlig at det er et personligt miniature puslespil. Et puslespil, der vil blive en udfordring for selv de modigste. Det indeholder 150 brikker, som er ca. 1 cm brede x 1 cm i højden, og der er ikke 2 brikker som er ens. Det er fremstillet af pap. Den samlede størrelse af puslespillet er 10'5x15'5 cm. Hvis du leder efter et anderledes og sjovt puslespil til dig selv eller til at give som gave, er dette foto puslespil perfekt.

Du kan personliggøre det helt fra bunden, lave designs med fotos, billeder eller tekst. Du modtager dit nye mikropuslespil i et super originalt reagensglas, som har et billedet af puslespillet påklistret, hvilket kan bruges som hjælp til at samle puslespillet.

Personlige puslespil er noget som vækker liv i følelserne, da du kan tilføje følelsesladede billeder til det. Der er mange originale måder at overraske nogen på, og med personlige produkter kan du få gaven til at røre deres hjerte, da den er designet specielt til den person, der skal have det i gave

Personligt mikro puslespil med foto

Skab dit perfekte personlige mikro-puslespil

I denne sektion finder du en masse designs, der er skabt til dig, så det bliver nemmere at personliggøre dit nye mikropuslespil, uanset om det er til dig selv eller til den specielle person, du vil give det til. Med denne personlige gave er du sikker på at overraske den person, du har i tankerne, med dette personlige gave.

Du kan personliggøre det med en smuk og rørende sætning, eller måske foretrækker du en sjov sætning eller et særligt foto eller billede. En verden af personlig tilpasning åbner sig foran dig med vores online redigeringsværktøj, så du kan tilpasse det perfekte miniaturepuslespil til en hvilken som helst lejlighed.

Hvis du ikke finder et design, der passer til det, du havde i tankerne, skal du ikke bekymre dig, du kan også skabe dit design fra bunden. De designs, du skaber, har en særlig merværdi, og det bedste ved det er, at der ikke vil findes 2 miniature puslespil med det samme design. Det gør dem mere unikke og noget helt særligt at give som gave.

Dine venner og familie vil føle sig endnu mere specielle, når de modtager denne smukke gave, som du selv har designet. Det er nemt at tilpasse et mikropuslespil. Med få klik bliver dine billeder til en unik og eksklusiv gave. Det er ikke længere bare et produkt med billeder, det bliver en gave fuld af følelser og minder. Skab dit originale og unikke personlige puslespil på en hurtig og nem måde, så du kan overraske dine kære på en nem og unik måde.

Design dit eget mini puslespil og giv som gave

Puslespil er en perfekt gave til enhver lejlighed, men hvis du har brug for lidt inspiration, er her nogle ideer, der kan hjælpe dig med at vælge den gave, der passer bedst til dine behov.

Personligt mini puslespil med hvilket som helst foto
 • Mikropuslespil som en reklamegave til en virksomhed. Har du et arrangement i din virksomhed eller indvier du en virksomhed og ønsker at overraske dine gæster? Med denne originale gave vil du overraske enhver, da et mikropuslespil med dit firmalogo helt sikkert vil skabe nysgerrighed hos potentielle kunder.
 • Mikropuslespil med budskaber. Vil du give nogen en særlig nyhed og gøre det på en original måde? Nu kan du skrive den sætning, du ønsker med dit design og dem, der skal modtage det, skal samle puslespillet for at kunne gætte hvad det handler om og derved få styret deres nysgerrighed. Synes du ikke, det er en super sjov idé? For eksempel kan en sætning som "Vi skal være forældre!" eller "Tillykke, I skal være bedsteforældre! Tænk på en sætning, som du kan lide, og tilføj selve sætninger på det minipuslespil som skal gives i gave.
 • Minipuslespil med billeder. Billeder er altid et hit, og fotogaver er endnu mere populære. Vælg et foto, der har en særlig betydning, og upload det til vores online redigeringsværktøj for at skabe dit nye minipuslespil. En følelsesladet og unik souvenir, der vil gøre alle glade.
 • Din bryllupsinvitation på et minipuslespil. Vil du lave en original bryllupsinvitation? Du kan uploade designet af din bryllupsinvitation og lave det om til et personligt minipuslespil. Dine gæster vil huske det for evigt.

Nu skal du bare tænke over, hvordan du vil gøre den personlig, og til hvem eller hvad du vil give den i gave. Lad fantasien få frit spil, og så tager vi os af resten.