Personligt Ølglas med billede og navn

antal:
#{{ product_article_id }}
 • Størrelse: {{ article_size }}
 • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
 • Tåler opvaskemaskine.
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Beskrivelse

Personligt Ølglas

Hvis der er en drink som både kvinder og mænd kan lide, så er det øl. Det er intet bedre end at dele en bajer med folk som du holder af. Af denne grund anbefaler vi vores fadølsglas, da personen vil elske det. Hvis du er en person, der elsker øl. så skal du have vores personlige ølkrus derhjemme. Hvorfor? Fordi vi er sikre på, at du vil nyde det meget mere.

I dette afsnit finder du vores bedste ølglas til at give væk som gave og i forskellige materialer. Alt kan naturligvis tilpasses, så du kan tage maksimal pleje af hver detalje og skabe en eksklusiv og original model. Du skal bare designe det med dine yndlingsbilleder eller en tekst...

Disse originale ølglas er den ideelle gave til enhver lejlighed: fødselsdag, mors eller fars dag, blandt andre mærkedage. Det er noget som alle kan lide da de er praktiske.

Hvilket glas skal man vælge?

Vi har tre forskellige modeller af personlige ølglas. Hvis du ikke ved, hvilken du kan vælge, vil vi forklare dig egenskaberne for hvert af de typer vi har. Dette vil gøre det meget nemmere for dig at vælge, selvom vi mener, at hvert enkelt har sin charme:

 • Tyske ølkrus: er de mest solgte og en af de mest populære modeller blandt folk der elsker øl. De keramiske ølkrus er dem med den største kapacitet i vores katalog: 650 ml. Den har dekorative indlæg, hvilket gør den meget komplet og forskellig fra dem, du finder i andre butikker.
 • Ølkrus af glas: disse er lavet af gennemsigtigt glas og har en kapacitet på 500 ml. Fordi det er gennemsigtigt er glasset tyndere end de forrige modeller. Vi anbefaler at du tilpasser dette glas med tekst, da resultatet kommer til at se meget flot ud.
 • Gennemsigtige ølglas: Hvis du kan lide at drikke meget kold øl, anbefaler vi denne model, fordi den bevarer temperaturen meget bedre. Den har også en kapacitet på 500 ml, og i modsætning til den forrige er denne model lavet af mat glas, hvilket gør det meget behagelig at røre ved, og du kan designe glasset, som du vil.

Nu hvor de ved mere om de forskellige egenskaber, kan du begynde at designe dit eget ølglas online. Hvis du tilhører et fandom, kan du også lave det med motiver fra film eller serier som: ølglas fra Game of Thrones, fra Ringenes Herre, Harry Potter...

Sådan serveres øl

Den første ting, du skal huske på, når du serverer denne drink, er at beholderen er meget vigtig. Undgå at drikke fra selve flasken, da den fjerner brusen og tilføjer temperatur. Når du har valgt et af vores glas, kan du køle det ned i køleskabet i ca. 20 minutter. Når du efterfølgende serverer øllen, vil det være køligere i glasset.

Det næste trin er at hælde øllet over i kanden. For at skænke øllen, skal du vippe glasset i en 45 graders vinkel, så der ikke dannes så meget skum. Afhængigt af hvor meget du kan lide skummet, kan du vippe det mere eller mindre. Der er dem, der foretrækker at drikke øl uden skum, selvom du i barer ser, at de efterlader omkring en tomme og en halv.

En øl smager bedre når den er iskold og i gode venners selskab. Sådan smager øllen bedst.

10 ting du ikke vidste om øl

 • Spanien er det land i den Europæiske Union, hvor der drikkes mest øl.
 • Kuldioxid skaber det flotte hvide ølskum.
 • Belgien er det land i verden med flest ølmærker.
 • Det har sin egen fest: Oktoberfest, der fejres i Tyskland er øllets fest og har spredt sig til hele verden.
 • Der er opfundet is med ølsmag.
 • Det blev lavet for 5.000 år siden.
 • Det er sundt i moderate mængder, da det indeholder næringsstoffer.
 • Der er en International øldag og den fejres den første fredag ​​i august hvert år.
 • Weltenburg-klosteret (Tyskland) huser verdens ældste bryggeri.
 • Egyptiske arbejdere opkrævede øl for deres arbejde.