Personligt Ølglas med billede og navn

antal:
#{{ product_article_id }}
 • Størrelse: {{ article_size }}
 • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
 • Tåler opvaskemaskine.
Vælg en mulighed:
Tysk ølglas
110,00 kr. 126,24 kr.
Tysk ølglas
Mat ølglas
110,00 kr. 126,24 kr.
Mat ølglas
Keramisk ølglas
110,00 kr. 126,24 kr.
Keramisk ølglas
Gennemsigtigt ølglas
110,00 kr. 126,24 kr.
Gennemsigtigt ølglas
Anmeldelser
Google Reviews

Hjemmesiden var nemt at bruge, ordren kom hurtig :)

Gyorgy (Dronninglund)

15/10/2021

Selv om det kommer langt væk fra kom det hurtigt og et fint resultat for 2 mobil cover

Lise-Lotte (Broby)

13/10/2021

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

14/03/2021

Beskrivelse

Personligt Ølglas

Hvis der er en læskende drik som både kvinder og mænd kan lide, så er det øl. Der er intet bedre end at dele en bajer med folk som du holder af. Af denne grund anbefaler vi vores fadølsglas, da personen vil elske det. Hvis du er en person, der elsker øl så skal du have vores personlige ølkrus derhjemme. Hvorfor? Fordi vi er sikre på, at du vil nyde din øl på en helt anden måde, end hvis du bare drikker den af en flaske.

I dette afsnit finder du vores bedste ølglas til at give væk som gave. Vi har ølglas i forskellige materialer, der naturligvis kan personaliseres. det vil sige at du kan tilføje de detaljer som du ønsker og designe dit helt eget originale glas. Du skal bare designe det med dine yndlingsbilleder eller tekst...

Disse originale ølglas er den ideelle gave til enhver lejlighed: fødselsdag, mors eller fars dag, blandt andre mærkedage. Det er noget som alle kan lide da de er praktiske.

Hvilket glas skal du bruge til din øl?

Vi har tre forskellige modeller af personlige ølglas. Hvis du ikke ved, hvilket du skal vælge, vil vi herunder forklare dig forskellene for hvert glas. Dette vil gøre det meget nemmere for dig at vælge, selvom vi mener at hvert enkelt glas er unikt, på sin måde:

 • Tyske ølkrus: er de mest solgte og en af de mest populære modeller blandt folk der elsker øl. De keramiske ølkrus er dem med størst kapacitet i vores udvalg: 650 ml. Ølkruset Har dekorative indlæg, hvilket gør det meget komplet og anderledes i forhold til de krus, du finder i andre butikker.
 • Ølkrus af glas: Vores krus af glas er af gennemsigtigt glas og har en kapacitet på 500 ml. Fordi det er gennemsigtigt er glasset tyndere end de andre modeller. Vi anbefaler at du tilpasser dette glas med tekst, da det giver et prangende og lækkert resultat.
 • Gennemsigtige ølglas: Hvis du kan lide at drikke meget kolde øl, anbefaler vi denne model, fordi den bevarer temperaturen meget bedre. Desuden har det en kapacitet på 500 ml, og i modsætning til den forrige er denne model lavet af mat glas, hvilket gør det behageligt at røre ved. Du kan designe glasset efter eget ønske.
 • Keramiske ølkrus: Ligesom det "tyske ølkrus" er dette fremstillet af keramik og hvidt i farven. Forskellen er, at dette krus er helt glat, mere enkelt og uden de relieffer og ornamenter, som det tyske krus har. Desuden har det en kapacitet på 500 ml. (en halv liter).
Intet bedre end oel i et personligt og velkoelet oelkrus

Nu hvor du ved mere om de forskellige ølkrus kan du begynde at designe dit eget ølglas online. Hvis du er fan af et eller andet, kan du også designe det med motiver fra film eller serier som: ølglas fra Game of Thrones, fra Ringenes Herre, Harry Potter...

Disse originale ølkrus er den ideelle gave til enhver lejlighed: fødselsdage, mors dag eller fars dag, blandt andre. De er populære og praktiske.

Sådan serveres øl

Den første ting, du skal huske på, når du serverer en øl, er at kruset eller glasset er vigtigt. Undgå at drikke fra selve flasken, da det fjerner boblerne og hurtigt får temperaturen til at stige. Når du har valgt et af vores glas, kan du køle det ned i køleskabet i ca. 20 minutter. Når du efterfølgende serverer øllen, vil det være køligere i glasset.

Det næste trin er at hælde øllet over i kruset. For at skænke øllen, skal du vippe glasset i en 45 graders vinkel, så der ikke dannes så meget skum. Afhængigt af hvor meget du kan lide skummet, kan du hælde kruset mere eller mindre. Der er dem, der foretrækker at drikke øl uden skum, selvom du i barer ser, at de efterlader omkring en tomme og en halv.

Husk at en øl altid smager bedre, når den er iskold og i gode venners selskab.

Personligt oelglas som foedselsdagsgave

10 ting du ikke vidste om øl

 • Spanien er det land i den Europæiske Union, hvor der drikkes mest alkoholfri øl.
 • Kuldioxid skaber det flotte hvide ølskum.
 • Belgien er det land i verden med flest ølmærker.
 • Det har sin egen fest: Oktoberfest, der fejres i Tyskland er øllets fest og har spredt sig til hele verden.
 • Der er opfundet is med ølsmag.
 • Det blev fremstillet for 5.000 år siden.
 • Det er sundt i moderate mængder, da det indeholder næringsstoffer.
 • Der er en International øldag og den fejres den første fredag i august hvert år.
 • Weltenburg-klosteret (Tyskland) huser verdens ældste bryggeri.
 • Egyptiske arbejdere opkrævede øl for deres arbejde.