Garanteret levering på Fars Dag

Personlige rejsetæpper

tæppe
150 kr.
Mængderabat

Afslut
Farve
Detaljer
  • Størrelse: 130 cm (bredde) x 160 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • 5 farver at vælge imellem til dit tæppe. Broderet med navn eller tekst.
  • Tykkelse: 200 gr / m2.
  • Halvt overtræk med håndtag medfølger.
  • Egnet til vaskemaskine og tørretumbler.
  • ID: #13374-3900
  • Mere detaljer

Anmeldelser

Beskrivelse

Personaliserede rejsetæpper med betræk og håndtag

Når vi rejser, er det vigtigt at have pakket sine ting godt ind, så vi ikke taber det, eller så det ikke ryger ud af vores rygsæk eller kuffert. Vi anbefaler, at du altid har vores personlige rejsetæppe med dig, da du aldrig ved, hvornår du får brug for det. Du kan altid have den med i bilen, og hvis du har brug for at holde varmen på et givet tidspunkt, kan du bruge det til at dække dig til med. Den er også ideel til familier med kæledyr, da den kan placeres i det område af bilen, hvor familiens hund, kat, hamster, påfugl skal sidde eller ligge, så sæderne eller bagagerummet ikke bliver grisset til.

Der er to modeller af rejsetæpper at vælge imellem, og de har begge en slags sele, der både holder tæppes indpakket men samtidig har det også et håndtag, så det nemt kan pakket ind, hvilket gør dem meget nemmere og mere bekvemme at folde og opbevare. Desuden kan alle tæpper vaskes i vaskemaskine og tørres i tørretumbler. Så efter brug på dine ture eller udflugter kan du hurtigt vakse tæppet og lægge tilbage i bilen eller varevognen.

Broderede rejsetæpper

De fås i fem forskellige farver: natura, sort, marineblå, grå eller fuchsia. De kan alle personaliseres med brodering. På den kan du skrive et navn, en dato eller en meget kort tekst. De er meget bløde på overfladen.

Rejsetæpper med tryk

Hvis du foretrækker det, kan du vælge rejsetæpper med fotos trykt direkte på tæppets overflade. På den ene side er de hvide, og på den anden side kan de 100% tilpasses med det design eller de billeder, du ønsker. De er lidt tykkere end de broderede tæpper.

Bemærk: Målene på alle tæpper er omtrentlige og kan variere en smule efter produktets skæring og tryk.

Broderet rejsetæppe med navn