Personligt rundt glastrofæ

antal:
#{{ product_article_id }}
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Materiale: glas.
 • Kan personaliseres på 1 side.
 • Flot opbevaringsæske medfølger.
 • Ideel som præmie, trofæ, souvenir osv.
se mere
Anmeldelser
Google Reviews

Har modtaget virkelig flotte produkter af høj kvalitet. Med hurtigt behandlingstid.

Eva (Kolind)

03/12/2021

Alt er som bestilt. Hurtig levering :) meget tilfreds kunde

Maria (Odense NV)

29/11/2021

Bestilte en nøglering med fotos. God preview browser til fremstilling og rigtig fin kvalitet.

Line (Hørning)

29/11/2021

Beskrivelse

Personligt rundt glas trofæ

En af de første ting vi tænker på, når vi ønsker at hædre, lykønske eller fremhæve en persons arbejde, er selvfølgelig et personligt trofæ. Dette trofæ er et symbol for den indsats, kærlighed og dedikation, som en person har ydet på et tidspunkt i sit liv, hvad enten det er inden for sport, til et bryllup eller når personen går på pension.

Hvis du leder efter en enkel, men unik gave til at minde personen om, hvor vigtig han/hun har været, eller til at huske et særligt øjeblik i hans/hendes liv, er vores runde trofæer i glas, det du har brug for.

Trofæet er rundt i formen og har en firkantet base, så det holder perfekt og skinner klart. lasergraveringen på trofæet er af høj kvalitet og vil gøre det design du vælger, perfekt, uanset hvilket design du vælger. Der medfølger også en sort æske til trofæet, hvilket gør det ideelt som en gave til enhver særlig lejlighed.

Personliggør et rundt glastrofæ til enhver lejlighed

Personaliserede glas trofæer er en meget rørende detalje, der vil skabe et minde for livet. I denne sektion finder du en masse foruddesignede skabeloner, som du kan ændre og gøre personlige, så de passer perfekt til den lejlighed, du har i tankerne.

Og hvis du ikke finder et design, der passer til dine behov, kan du også skabe et personligt glastrofæ fra bunden. Du skal bare tænke på anledningen og en smule på den person eller gruppe af personer, du vil give den til, og tilpasse designet til deres smag, så er du sikker på at skabe den perfekte gave til den særlige begivenhed.

Personligt rundt glas trofae

En verden af personlig tilpasning inden for alles rækkevidde for at skabe et unikt og livslangt minde.

Et glas trofæ er den perfekte gave

Nogle af mulighederne, når du overvejer at give et personligt glas trofæ som gave, er:

 • Gaver på særlige datoer. Personlige trofæer er perfekte til enhver lejlighed, men de bruges oftest som gave til Mors dag, Fars dag, Valentinsdag osv. Du skal bare tænke på, hvad du vil have med i designet, og så sørger vi for, at det bliver trykt.
 • Jubilæer. Det er en gave, der bruges meget ved disse lejligheder. For eksempel på en bryllupsdag, sølvbryllupsdag, guldbryllupsdag eller andre særlige årsdage mellem par.
 • Hyldest: En af de mest populære muligheder er at personliggøre glastrofæer som en hyldest til en person. Enten for deres engagement eller involvering i et projekt eller for forskellige i foreninger som en særlig omtale for deres hjælp.
 • Sportbegivenheder: I en sportskonkurrence vil de personaliserede trofæer, der gives til den vindende person eller det vindende hold, være en souvenir for livet. Det er ligegyldigt, hvilken sport gaven er forbundet med, fodbold, padel, håndbold... Modtageren af trofæet vil helt sikkert elske det.
 • Som en pensionsgave. Pensionen er en milepæl i en persons liv, og noget som vi ikke må gå glip af. At give et personligt glastrofæ til den person, der går på pension, er et tegn på og en anerkendelse af det arbejde, som den pågældende person har udført i alle de år, han eller hun har været ansat i virksomheden.
 • Det vil være en meget rørende gestus.

Du skal bare tænke på, hvilken anledning den skal bruges til, og hvordan du vil gøre den personlig, så sørger vi for, at den ser godt ud.