Garanteret levering på Fars Dag

Personligt sæt med vintilbehør

sæt med tilbehør
172 kr.
Mængderabat

Detaljer
  • Størrelse: 16 cm (bredde) x 10 cm (højde) x 4,9 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Inkluderer proptrækker, prop og dråbefanger.
  • Sendes i en flot bambusæske med lækkert interiør.
  • Låget kan personaliseres i forskellige farver.
  • Materialetilbehør: rustfrit stål.
  • ID: #16889
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personligt gavesæt med vintilbehør

Vores personlige vintilbehørssæt er det uundværlige redskab, der giver et elegant og særlig stil til enhver vinelskers bord. Etuiet har et bambustræfinish, et flot interiør og tre produkter i rustfrit stål: proptrækker, prop og dråbefanger. Det er den perfekte gave til dem, der elsker at nyde en god flaske vin.

Trækassen kan desuden personliggøres efter dit ønske. Vi trykker direkte ovenpå kassen med dit foto, sætning, navn, tekst, tegning eller design efter eget valg kommer til at stå i fuld farve.

Et strejf af elegance til din vin

Vi kender alle nogen, der nyder et godt glas vin fra tid til anden, for det er en drik, der har været kendt i tusindvis af år: fra det gamle Mesopotamien, til de gamle grækere, egyptere og romere til i dag som en af de mest populære og anerkendte drikkevarer i verden. For stort set alle, der elsker vin er dette tilbehørssæt det perfekte produkt, da du kan være sikker på, at det vil være nyttigt, og at det ikke bliver en af de gaver, der ender nederst i en skuffe.

Det er en bambusæske med tilbehør i rustfrit stål, der kan bruges til din flaske med vin. Du finder dem i æsken, der er praktisk udstanset for at opbevare og beskytte de forskelige dele. På den måde har du altid proptrækkeren ved hånden (som desuden indeholder en lille kniv til nemt at fjerne den metalindpakning, der normalt dækker flaskens kork), og glem alt om den irriterende korkprop takket være den medfølgende prop. Den er lufttæt og har to silikoneringe med forskellige diametre, så den passer til alle størrelser af flasker. Og den øverste del er kugleformet for at give et mere behageligt og let greb.

Personlig gaveæske med vintilbehør

Og hvad mere er, undgå at plette og udtværing af flasken med den praktiske dråbefanger, et tilbehør, der placeres på toppen af flasken, så eventuelle dråber, der måtte glide fra toppen af flasken, ikke løber ned af flasken og ender på dugen, når du har hældt vin op i glasset.

Du kan personliggøre æskens låg med dit foto, tegning, navn, sætning, tekst eller et andet motiv, som du foretrækker: Det er kun fantasien, der sætter grænser for dit design! Rediger og personliggør din personlige profil fra vores online redigeringsværktøj, som er meget intuitiv og gør personliggørelsen hurtig og behagelig. Du kan vælge et af de forudbestemte designs, som vi tilbyder, og redigere det ved at tilføje eller fjerne forskellige dele af designet; men hvis du er meget dygtig eller allerede har dit eget design, kan du vælge muligheden for at personliggøre produktet fra bunden og gøre det helt og holdent til din smag. Lad fantasien få frit løb og overrask en særlig person!

En ideel gave

Nogle gange kan det være en vanskelig opgave at give en gave. Der er mennesker, som er svære at overraske, enten fordi de er meget krævende, eller fordi de allerede har absolut alt. Sådan en kender vi alle sammen! Bare stil dig selv disse spørgsmål: Kan han/hun lide vin? leder du efter en unik og original gave? Hvis svaret er ja, skal du ikke være bekymret, for vi hjælper dig: det sæt vintilbehør, som vi foreslår hos Wanapix, vil hjælpe dig ud af problemerne og overraske den person, der er heldig nok til at modtage det.

For alle de mennesker, der er elsker vin, er vores gaveæske med vintilbehør en særlig gave. Det er en æske med alle de nødvendige værktøjer til at gøre din flaske vin til noget helt særligt og personlig på samme tid!.

Tilbehør til vinelskereAccesorios como regalo para amantes del vino