Personligt skinketæppe

Personligt skinketæppe

skinketæppe
75 kr.
Mængderabat

Farve på beklædning
Detaljer
  • Størrelse: 56 cm (bredde) x 53 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: Streck 100 % polyester.
  • Fås i sort eller hvid.
  • Kan vaskes i vaskemaskine og tørres i tørretumbler.
  • ID: #16982-391179
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personligt skinketæppe

Hold din sortfodsskinke lige så saftig og perfekt som den første dag takket være vores personlige omslag til sortfodsskinke! Glem alt om de irriterende og kedelige viskestykker, du dækkede det med før, og se hvor smukt, originalt og elegant hjørnet af dit køkken kan se ud med et unikt og personligt skinketæppe. Desuden er det et let og rengøringsvenligt stof: det kan vaskes i vaskemaskine og tørres i tørretumbler.

Skinketæppet er fremstillet af åndbart streckmateriale (100 % polyester) og hjælper med at beskytte skæreområdet mod oxidation på grund af kontakt med lys og beskytter skinken mod mider og insekter. Og som en anden egenskab reducerer det indtørringen af selve skinken.

Hvis du har en virksomhed, et hotel eller en restaurant, og du leder efter et produkt af høj kvalitet, så kan dette tekstilomslag til sortfodsskinke være noget for dig. Den personlige stofklud til at dække skinken er et ideelt produkt til at købe i store mængder, hvor du kan tilføje et firmalogo, slogan, et repræsentativt billede... Du bestemmer selv! Giv fantasien frit løb, og lad dig overraske af den flotte personalisering.

Vælg et af de designs vi tilbyder, og rediger det så det passer til din smag, eller tilføj dit firmalogo direkte på det og gør det til den ideelle firmagave... Vi sørger for at printe det på stoffet og få det til at se perfekt ud. Desuden kan du vælge farven på kanten af skinetæppet. Vælg mellem sort eller hvid, så den passer perfekt til designet.

Det perfekte produkt til dem der elsker sortfodsskinke

Elsker du også at spise et stykke jamón direkte fra sortfodsskinken?... Det er vigtigt at passe på skinken, for at den holder sig frisk. Det dækkes normalt med et klæde for at beskytte det, men samtidig give det mulighed for at ånde og dermed forhindre, at der opstår skimmelsvamp, eller at skinken tørrer ud. Vi tilbyder dig det perfekte produkt, så du kan slippe af med alt dette og desuden gøre det på en unik og original måde takket være det personlige skinketæppe.

Det er naturligvis også den perfekte gave til den person, som har en svaghed for skinke. Dem der elsker jamón ibérico, har sikkert deres eget ben derhjemme. Derfor er dette en perfekt gave til dem. Hvis du elsker denne idé ligeså meget som os, så tøv ikke med at personliggøre en til dig selv og få alle til at blive overrasket, når de kommer til en middag hos dig.

Personlige skinketæppe til jamon iberico