Personligt slips med motiv og tekst

148,65 kr. 216,63 kr.
antal:
Slips
  • Størrelse: 141 cm (bredde) x 10 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Egnet til vaskemaskine.
  • Høj kvalitet og trykning i fuld farve.
  • Materiale: polyester.
  • ID: #5570
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
9c10cee03ec616dda650f660b363d1dede24128c
591ee34f725ab649fcc0f2406f297238b7d85e5c
f222f5a692edf7d0209dc6ff636a08f4ac8922a2
84349167dc3c6557c84b3f63b7f5b50a10529fe2

4,42
36 Anmeldelser
5
61 %
4
22 %
3
11 %
2
6 %
1
3 %
Customers Reviews
user social avatar
Brian (Middelfart, DK)
28/04/2022
"Vil ønske at man kunne få slipset helt indfarvet, i stedet for at der er hvide områder"
R
Robert (Praha 10 - hostivař, CZ)
24/03/2023
"Slipset er MEGET PERFEKT. Gad vide om mit design er gemt et sted, hvis jeg skulle ønske at få det lavet igen. Slipset har en lille plet i den ene ende af ukendt oprindelse, men det kan bæres. Jeg er klasselærer, jeg bærer slipset som stolthed i mit klasseværelse."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Isabelle (Nogent sur oise, FR)
24/03/2023
"Dette produkt blev bestilt til en fødselsdagskage, og det gjorde jobbet"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Luísa (Arruda dos vinhos, PT)
22/03/2023
"Billederne blev flyttet til den ene side og skåret af billedet"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
A
Andreas (Bargteheide, DE)
06/03/2023
"Billedopløsningen er lidt lav. Billedet er sløret. Men meget gode farver."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Personlige slips med fotos eller mønstre

Et slips er en accessory, som vi normalt har på til mere specielle begivenheder. De events hvor vi ønsker at se mere elegante ud, og hvor vi forsøger at imponere de andre deltagere. Afhængigt af den begivenhed vi deltager i, har vi brug for et eller andet look, der passer til lejligheden. Og hvad er en bedre måde at gøre det på end med vores personlige slips? Du vil kunne tilpasse det helt til din smag og få en unik og eksklusiv model, der vil efterlade alle med mund og polypper åbne.

De er lavet af polyester, hvilket gør at materialet ikke er så sart som silkeslips. De er dog trykt i høj kvalitet og i fuld farve og der vil ikke være noget andet slips, der ligner det som du designer, hverken i forhold til design eller kvalitet.

Vores slips kan vaskes i vaskemaskine, men det bør ikke tørres i tørretumbler. Vi anbefaler, at du hænger det op ogtørrer det ved lufttørring, hvilket forlænger produktets levetid. Målene på vores slips med foto er 141x10 cm, ligesom de fleste af de modeller du ser i andre butikker, men forskellen er, at du er i stand til at skabe et design, der får dig til at skille dig ud fra mængden.

Skab dit eget personlige slips

På vores hjemmeside har vi mange forskellige designs til rådighed, lige fra designs, hvor du kan tilføje et foto, designs med forskellige emojis spredt ud over hele slipset, andre med en særlig sætning dedikeret til f.eks. Fars Dag, ja selv nørdede slips med Harry Potter fan-art designs.

Personligt slips med foto

Hvis du ikke kan lide et af vores designs, eller hvis du ønsker at give det dit personlige præg med vores online redigeringsværktøj, burde det ikke være noget problem. Vores redigeringsværktøj er super nem at bruge, og du kan personalisere dit slips fra bunden, vælge din yndlingsbaggrundsfarve, med striber, med prikker, med et flot foto, et billede eller en tekst, som du ønsker at bære, endda et slips med dit firmas logo osv.

Der er så mange muligheder at vælge imellem, at vi er sikre på, at du vil lave et design, der er unikt. Det vil være det mest originale slips til brylluppet, konfirmationen eller en anden begivenhed, du skal deltage i.

Giv et slips i gave til dit bryllup

Det bliver mere og mere normalt for brudepar at give gaver til deres nærmeste venner, og det er her vores personlige slips kommer i spil. Hvad ville du sige til at give et personligt slips til hver enkelt ven, så de kan have det på til jeres bryllupsdag? Vi synes, at det er en super original og sjov idé. Hvis I er mere diskrete, kan I vælge en baggrundsfarve, der passer til bryllupsdekorationen, og tilføje en særlig sætning eller deres navn et sted på den. Eller vi kan også gøre dem mere sjove, hvis I f.eks. kan lide Marvel, kan vi lave hvert slips med logoet for en forskellig superhelt. Vi forestiller os allerede billedet! Det ville se fantastisk ud, ikke?

Fars dag er også en af de dage på året, hvor der gives flest slips i gave. Far skal på arbejde og har brug for sit slips, så sønnen/datteren har personliggjort et slips, så han ser flot ud og samtidig husker ham/hende, hver gang han ser det. Og det er ikke kun for fædre på denne dag, men også for bedsteforældre, giv et personligt slips til din far med et foto af hans barnebarn, og vi er sikre på, at han vil blive så begejstret, at han ikke vil tage det af, selv når han skal sove.

Corbatas personalizadas divertidas

Nu skal du bare lade fantasien få frit løb, bare tænk på hvilken begivenhed du vil have det på til, eller hvilken begivenhed du skal give det til som gave, og vi vil gøre dine ideer til virkelighed.

Vi er mere end sikre på, at dette bliver dit nye yndlingsslips.

Tags af Slips