Personligt slips med motiv og tekst

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Egnet til vaskemaskine.
  • Høj kvalitet og trykning i fuld farve.
  • Materiale: polyester.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Dit nye foretrukne slips

Afhængigt af den begivenhed, du deltager i, har du brug for et bestemt look. Slipset er altid et godt supplement til enhver skjorte. Vores personaliserede slips kan tilpasses efter eget valg, så du får en unik og eksklusiv model.

De er lavet af polyester, så de er ikke så sarte som f.eks. silke. Printet af designet er i høj kvalitet og i fuld farve. På selve slipset kan du tilføje et billede, tekst eller design som du ønsker. Du får det mest originale slips til brylluppet eller begivenheden, du deltager i.

Det kan vaskes i vaskemaskinen, men ikke tørres i tørretumbleren. Vi anbefaler at lade det lufttørre. Det har et mål på 141x10 cm, ligesom de fleste modeller, som du finder i butikkerne. Dog er der det helt særlige ved slipset, at du kommer til at skille dig ud fra alle andre, pga. det unikke design.