Personligt sort krus med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Kapacitet: 325 ml.
  • Farve: sort.
  • Materiale: keramik.
  • Tåler opvaskemaskine.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Sort krus med foto

Hvis du elsker mørke farver og toner, anbefaler vi vores sorte keramiske krus. Nu kan du nyde din morgenmad sammen med vores personlige sorte krus, fordi du kan designe det, som du altid har ønsket. Det har en kapacitet på 325 ml, så du kan starte dagen med en ordentlig kaffe og få energi til dagen.

Tænk nøje over det design, du vil lave, og vælg dine bedste fotografier til at gøre koppen så eksklusiv og original som mulig. Du kan også vælge at vælge en af ​​vores skabeloner og tilpasse den, som du vil. Alle slags fotos er gode, men hvis du vil have det til at matche, kan du sætte billederne i en sort/hvid kontrast for at kruset bliver flottere.

Det er sikkert at komme i opvaskemaskinen, så vær ikke bange for ikke at vaske det i hånden, da designet ikke går i stykker eller falder af. Vi anbefaler dog ikke at bruge det i mikrobølgeovnen. Design dit krus nu og vær sikker på at få dit nye yndlings kaffekrus.

Dette keramiske produkt opfylder de relevante krav i RD 891/2006 og forordning (EF) nr. 1935/2004.