Garanteret levering på Fars Dag

Personligt Tetris Puslespil

puslespil
150 kr.
Mængderabat

Detaljer
  • Størrelse: 14,5 cm (bredde) x 14,5 cm (højde) x 2,7 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: træ.
  • Antal dele: 13.
  • Både puslespillet og den trææske, som det leveres i, kan personliggøres.
  • Ikke egnet til børn under 36 måneder.
  • ID: #17122
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Tetris Træpuslespil med dit foto på brikker

Et smukt, elegant, solidt og robust puslespil der oven i købet er.. personligt! Tetris-puslespillet med 13 træbrikker og præsenteret i en smuk æske af samme materiale (hvis låg du også kan personliggøre) er det ideelle produkt til at overraske både unge og gamle.

Personaliser puslespillets brikker med et foto, en tekst, en tegning eller et design, som du elsker, og vi trykker det på den ene side på overfladen af puslespillet, der allerede er samlet, og på æskens låg. Det eneste, du skal gøre, er at overraske den person, du giver dette Tetris puslespil til: prøv at give dem det adskilt, så de selv kan opdage billedet eller beskeden!

En original og varig gave

Alle kan lide at mindes smukke og vigtige øjeblikke, fordi det gør os glade bare at tænke på dem. Den mest almindelige måde er fotos, men det er klart, at det ikke er den bedste løsning at udskrive det typiske foto, der ender i et album på øverste hylde i bogreolen? Forestil dig, hvor smukt og sjovt det må se ud på et Tetris-puslespil i træ! Prøv at give det til din veninde med et foto af jeres sidste tur sammen, til din partner med et foto af jer to til den sidste familiebegivenhed eller til din nevø med hans yndlingstegneserie ved siden af sit navn? Der er så mange muligheder!

Det bedste ved dette produkt er dets materiale: et modstandsdygtigt træ, der kan modstå slag, fald og tidens gang. Af alle disse grunde er det en ideel gave til de små: det er et meget almindeligt materiale i pædagogiske børnespil, som vil stimulere deres logiske tænkning og rumlige fantasi.

Personligt træ tetris puslepsil

Men... men ikke så hurtigt! Tro ikke, at vi taler om et spil, der kun er fokuseret på børn ... det er bestemt ikke så let at samle, og endnu mindre, hvis brikkerne gemmer et hemmeligt budskab! Nyd alene eller i selskab at opdage, hvad brikkerne skjuler.

Ideelt til enhver begivenhed og enhver alder

Fødselsdage, jubilæer... Selv til at spørge den pågældende person om at blive dit barns gudfar eller gudmor! Det er ligegyldigt hvilken begivenhed du står over for: Hvis du leder efter en anderledes gave, der ikke vil efterlade nogen ligeglade, er det personlige Tetris-puslespil det ideelle valg.

Hvis den person, du vil give, er fan af hjernevriddere, hvis det er et lille barn, og du vil give dem et originalt produkt af høj kvalitet, eller hvis du vil stille et vigtigt spørgsmål til en elsket person ... så skal du ikke lede længere! Forestil dig, hvor smukt det design, foto, tegning eller tekst, du ønsker at inkludere, kan være, og forestil dig deres ansigt, når de ser det? Vi leverer den samlet, men du kan levere den adskilt, så personen selv kan opdage, hvad der er trykt på den, eller samlet, så reaktionen kommer med det samme. Du vælger!

Gør den personlig med det, du ønsker

Du kan lave dit design fra bunden, hvis du er klar over, hvad du vil tilføje, men hvis du ikke er klar over det, skal du ikke være bekymret! Vi har en enkel og intuitiv online editor, der hjælper dig med at fremskynde opgaven. Hvis du heller ikke er sikker på, hvordan du skal skabe designet, foreslår vi også forudfattede designs, hvor du kan tilføje, ændre eller slette det, du mener... En verden af muligheder i dine hænder for at overraske med Tetris-puslespillet!

Personligt foto puslespil med tetrisform