Garanteret levering på Fars Dag

Personligt træstempel

stempel
112 kr.
Mængderabat

Form
Størrelse
Farve

Detaljer

 • Størrelse: 3ø cm (diameter)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Gummistempel med ramme af bøgetræ, der er høstet fra bæredygtige skove.
 • Vælg form: rund, firkantet eller rektangulær. Forskellige størrelser at væge mellem.
 • Medfølger: stempelpude med blæk. Du kan vælge mellem forskellige blækfarver.
 • Håndtaget har en fordybning så du kan placere fingeren i den korrekte retning af stemplet.
 • ID: #16514-102171
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige håndlavede træstempler

Hvis du kan lide at sætte dit præg på selv de mindste ting, er du landet det rette sted. Prøv vores personlige træstempler, og giv en særlig stil til dine hjemmelavede produkter, dine invitationer og indbydelser, dine kort eller det som du nu har i tankerne. Stempler er et produkt, der har været brugt i mange århundrede. Før i tiden og endda i dag, er det stadig normalt for virksomheder og kontorer at bruge stempler, til at underskrive og gøre forskellige papirer og dokumenter officielle med stempler. Dog har dette ændret sig. Nu bruges stempler med tryk til mange flere forskellige ting.

Fra nu af vil træstempler, der er lavet af bøgetræ, fra bæredygtige plantager være dine foretrukne stempler. Hos Wanapix forsøger altid at passe på miljøet så meget som muligt. Dette træ er lakeret og poleret for at give en mere behagelig følelse og et bedre greb til stemplet. Håndtaget har en fordybning, så du kan placere din finger, når du skal bruge det, og det hjælper dig også med at vide, hvilken retning stemplet skal have, så du kan stemple i den rigtige retning.

Træstemplerne bliver personaliseret via en indgravering på en 3 mm. svamp af gummi, som klæbes fast til træet for at forbedre stemplets trykkvalitet. Når du bestiller et stempel vil du samtidig modtage metalæske, som indeholder en svamp imprægneret med blæk i den farve du ønsker. Der er flere farver og former til rådighed, nogle mere markante og andre mere diskrete. Vælg den, der passer bedst til din smag, og giv den dit helt eget personlige præg.

Skal du giftes og ønsker at overraske dine gæster med en særlig invitation? Du kan personliggøre et bryllupsstempel med dit logo eller med dine initialer og datoer og stemple det f.eks. på konvolutter til invitationen. Det vil helt sikkert være en detalje, som vil overraske alle modtagerne af konvolutten.

Personlige foto traestempler med tryk

Dette er en måde at gøre invitationen til en begivenhed eller et event, som du har planlagt i lang tid. Det kan for eksempel være dit bryllup, en barnedåb eller måske endda til en fødselsdag, hvis du er en af de personer som sender invitationer ud til fødselsdage. Find på det tryk, logo eller tekst som du ønsker, og lav en personlig invitation.

Hvis du er handyman, kan lide håndarbejde og er en af dem, der går op i den mindste detalje i dine kreationer, kan du også personliggøre et stempel med dit navn, et stempel med logo eller et stempel med symbol, der identificerer dig. Du vil kunne underskrive eller stemple alle dine kreationer på en original måde. Der vil ikke være nogen tvivl om, at det er en af dine kreationer. Gør det tydeligt, at det er dig som er kvinden eller manden bag værket med et stempel med logo.

Personliggør et træstempel efter eget ønske

I denne sektion finder du en masse færdigdesignede skabeloner, som du kan tilpasse efter eget ønske og gøre dem til dine egne. Hvis du er en af dem, der ønsker et personligt gummistempel, men ikke har meget fantasi til at lave dit eget design, er der ingen grund til at bekymre sig. I vores oversigt over designs, finder du med garanti et design, der passer perfekt til dig.

Og hvis du er mere kreativ og allerede ved hvad du vil have, og ved hvordan dit træstempel med navn skal se ud så kan du nemt designe det med vores online redigeringsværktøj

Du kan personliggøre stemplet med tekst, med dit firmalogo eller med et særligt mønster, der passer til dit event, konference eller begivenhed. Uanset om der er tale om et bryllup, kommunion, konfirmation, barnedåb eller virksomhedsåbning, så er der masser af muligheder for at skabe noget originalt på få klik.

Personlige traestempler af oekologisk boegetrae

Sådan bruger du dit personlige træstempel

Det er virkelig nemt. Du skal blot trykke selve gummidelen af stemplet på den medfølgende blækpude (i den farve, du har valgt). Derefter skal du bare stemple direkte på en porøs overflade (f. eks papir, pap, fotografier...), lodret, og du skal trykke hårdt, så designet bliver markeret ordentligt.

Det kan du også bruge træstempler til

Ud over at blive brugt som tidligere til at stemple dokumenter i virksomheder osv. anvendes personlige stempler i stigende grad til andre formål. De anvendes i stigende grad til andre formål, f.eks. til at stemple et design på en invitation til en fødselsdag, et bryllup, en barnedåb eller en anden fest.

Det kan også være en perfekt ting til de små i huset. De vil blive glade for at få et stempel med deres navn på, så de kan stemple det på alle deres tegninger, lektier, skolearbejde osv. Det er også det perfekte bogmærke til bøger, notesbøger, dagbøger... perfekt til de små. På denne måde kan børnene stemple deres navn sammen med skolens navn eller et hvilket som helst design, de ønsker, på deres skoleredskaber.

Nu skal du bare tænke over, hvordan du vil gøre personliggøre stemplet og til hvilken lejlighed du har tænkt dig at bruge det. Vi sørger for, at det ser perfekt ud til lejligheden. Vi er sikre på, at du vil gøre enhver person glad med disse personlige stempler.

Traestempler med tekst og foto

andre navne for stempler

Der findes mange forskellige slags stempler, men også forskellige måder at kalde dem på., Herunder kan du se forskellige navne for stempler:

 • Gummistempler.
 • Håndstempler.
 • Fotostempler.
 • Træstempler.
 • Tekststempler.
 • Kan du komme på flere navne til de personlige stempler?