Personligt trekantet tørklæde med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Egnet til vaskemaskine.
  • Design på forsiden af tørklædet.
  • Materiale: Satin (polyester). Base farve: hvid.
  • Ideel klubber, fester, bryllupper, etc.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Personaliseret trekantet tørklæde

Med det gode vejr og byfester i horisonten, ser vi alle frem til at komme ud og have det sjovt. Vær forberedt til festerne og skil dig ud med vores personlige tørklæder.

De er 107x38 cm i størrelse og er hvide, men det bedste er, at du kan designe dem, som du vil med fotos, tekster eller med nogen af ​​vores skabeloner. Er du Ikke sikker på hvad du skal gøre med dem? Vi giver dig nogle ideer, så du kan se godt ud med vores billige tørklæder. Vi er sikre på, at alle dine venner, kunne tænke sig et lignende, når de første ser dit tørklæde.

Disse personlige trekantede halstørklæder er så gode at de kan bruges, til flere forskellige ting. De kan bindes på håndleddet, bindes på din taske, eller på hovedet. Find det bedste sted at placere dit tørklæde.

Festtørklæder

Vi fortalte kort om brugen af tørklæder til byfester, men du skal ikke glemme at det også kan bruges til andre begivenheder: bryllupper. Vores personlige lommetørklæder til bryllupper er på mode som en gæstegave, da de er uinsex. Design dit eget, eller vælg en af vores skabeloner til bryllupper, og design din gave hurtigere og nemmere.

Disse personaliserede tørklæder til fester er meget originale, og dine gæster vil elsker dem. Hvis du vil prøve noget andet, kan du personliggøre dem ved at lave et personligt tørklæde med tegninger. Du skal bare scanne tegningen og uploade den. Så du får en helt original model, designet helt fra hjertet.