Personligt trofæ i akryl med træfod

trofæ
150 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 1 time 11 min.

Form
Afslut
Detaljer
 • Størrelse: 14,5 cm (bredde) x 22 cm (højde) x 0,3 cm (tykkelse)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Materiale af foden: naturtræ. Materiale af pladen: gennemsigtig akryl.
 • Design eller foto trykkes i farver på akrylpladen.
 • ID: #17086
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personligt trofæ af akryl med træbase

Hvis du er på udkig efter et originalt, elegant trofæ, der holder for evigt, er du kommet til det rette sted! Vores trofæer med træfod af naturtræ og akrylplade opfylder disse fire krav til perfektion: en unik gave og samtidig et super originalt dekorativt element, der vil blive en uforglemmelig gave eller souvenir!

Akrylpladen, som vi trykker på, er lavet af et gennemsigtigt, stift akryl materiale hvilket er et meget modstandsdygtigt og holdbart materiale. Personaliseringen sker ved direkte farvetryk, så det foto, logo, tekst eller design som du ønsker at tilføje, vil se lyst og smukt ud.

Personlige trofæer med en træfod og en akrylplade er en rørende detalje, der vil skabe et livslangt minde. Når du skal personliggøre et af disse produkter, kan du vælge mellem en af vores foruddesignede skabeloner og ændre den efter din smag, eller du kan skabe dit eget personlige trofæ fra bunden - perfekt til den lejlighed, du har i tankerne!

En ideel gave til enhver lejlighed

En af de første ting vi tænker på, når vi ønsker at hædre, lykønske eller fremhæve en persons arbejde, er et personligt trofæ. Dette trofæ er et symbol for den indsats, kærlighed og dedikation, som en person har gjort på et tidspunkt i sit liv, hvad enten det er inden for sport, på en bryllupsdag, på pension eller blot i det daglige liv, for at være sig selv. Det er selvfølgelig også en ideel gave til mors og fars dag: hvor er det skønt at modtage en gave, der beskriver at du er den bedste mor eller far!

Personligt akryl trofæ med træfod

Hvis du leder efter en enkel, men unik gave til at minde personen om, hvor vigtig han/hun har været, eller til at huske et særligt øjeblik i hans/hendes liv, er vores personlige akrylplader lige det, du har brug for - ideelle som gave til enhver lejlighed, hvor man har brug for, at give en særlig gave!

Skab et unikt og livslangt minde

Til disse lejligheder kan du designe et personligt trofæ som gave:

 • Gaver til særlige datoer. Personlige trofæer er perfekte til enhver lejlighed, men de bruges oftest til mors dag, fars dag, Valentinsdag osv. Du skal blot tænke på, hvad du vil have med i designet, og så sørger vi for, at det bliver trykt på trofæet.
 • Jubilæer. Det er en gave, der bruges meget ved disse lejligheder. F.eks. ved bryllupsdage, sølvbryllupper, guldbryllupper eller et andet særligt jubilæum mellem par.
 • Som en hyldest. Trofæerne er også perfekte til at hylde en person, enten for deres engagement eller involvering i et projekt, en sport osv. Da de kan personaliseres, vil enhver lejlighed være perfekt.
 • Personlige priser til sportsbegivenheder. I en sportskonkurrence er trofæer med en personlig træfod et ideelt element til at belønne ikke kun vinderne, men i mange tilfælde også deltagerne. De vil blive en souvenir for livet! Det er ligegyldigt, hvilken sport der er forbundet med gaven, fodbold, tennis eller måske endda svømning? Modtageren af trofæet vil helt sikkert elske det.
 • Som en pensionsgave. Hvis en person du holder af, fejrer sin pensionering, må du ikke gå glip af muligheden for at give et personligt trofæ til den person, der går på pension. Det er et tegn på og en anerkendelse af det arbejde, som den pågældende person har udført i alle de år i virksomheden. Det vil være en rørende detalje, det bestemt falder i god jord!

Det eneste du skal gøre er at tænke på anledningen og den person eller gruppe af personer, du vil give den til, så du kan tilpasse designet til deres smag. Du er sikker på at skabe den perfekte gave til den pågældende begivenhed!

Personligt trofæ med træfod