Personligt vinglas med etui

glas
105 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 18 timer 8 min.

Vælg en mulighed
Detaljer
 • Størrelse: 25 cm (bredde) x 23 cm (højde) x 11 cm (tykkelse)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Der medfølger en elegant præsentationsæske i sort, stift karton.
 • Mål på etuiet: 23x25x11 cm.
 • Kapacitet: 45 cl. Materiale: bøhmisk krystal.
 • Personaliseringsmetode: gravering.
 • Økologisk: blyfri. Holder længe
 • Tåler opvaskemaskine.
 • ID: #17775
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Graverede vinglas

Hvis du er vinelsker, er du kommet til det rette sted. Vin er en perfekt til at drikke alene eller i selskab, og hvis en stille middag ledsaget af en god vin bare er lækkert, så vil det blive endnu mere lækkert med graveret vinglas, der er personliggjort med dit navn eller en sætning, der motiverer dig.

Vinglas er en fin og delikat detalje, som man kan gøre et godt indtryk med. De er perfekte til at fejre de mest specielle lejligheder, som f.eks. et jubilæum, et bryllup eller blot en romantisk og stille middag derhjemme. Hvis du er eller kender en vinelsker, og du ønsker at give dem en gave, der vil være et sikkert hit er disse glas uden tvivl det du leder efter.

Disse glas har en kapacitet på 45 cl. og er lavet af bøhmisk glas. Det er et glas, der passer perfekt til dine yndlingsvine, så du kan nyde dem på en unik og speciel måde. Det er et højt glas med en munding, der er lidt smallere end dets krop, og med en lang og meget elegant stilk, vil det gøre dine vinsmagninger perfekte.

Personaliseringen af det, der fra nu af vil være dit bedste vinglas eller dit yndlings vinglas, sker ved hjælp af lasergravering, som graverer glasset og efterlader dit personlige design permanent markeret.

De tåler opvaskemaskine, så du behøver ikke at bekymre dig om, at de altid skal se så godt ud som nye. Frokoster og middage med venner og familie vil blive endnu bedre med dine nye personlige vinglas. Det er tid til at fejre det, og hos Wanapix vil vi gerne have, at du gør det på den bedste måde.

Pack med 2 vinglas med graverede initialer

Skab det perfekte glas til den særlige lejlighed

Lige så vigtigt som at vælge en god vin er det også at vælge det rigtige glas at drikke det af. Med disse vinglas er du sikker på, at du får det rigtige. Og det er ikke kun perfekt i sig selv, men med personlig tilpasning bliver dit nye vinglas unikt og uerstatteligt.

I denne sektion finder du en masse foruddesignede skabeloner, som du kan ændre for at gøre dem helt efter din smag eller efter smag hos den person, du vil give den til. Design med sætninger, særlige datoer eller endda med dine initialer, et glas kun for dig. Du kan også tilføje andre detaljer, f.eks. simple billeder, hjerter, hvis du vil give det et romantisk præg, eller enhver anden form for dekoration, som du ønsker for at gøre det endnu mere specielt.

Hvis du ikke finder et design, der passer til det du har i tankerne, skal du ikke være bekymret, for med vores online redigeringsværktøj kan du nemt og hurtigt skabe dit personlige vinglas fra bunden. Du vil have dit personlige design klar på ingen tid.

Giv et personligt vinglas i gave og gør det til en unik gave

Mange gange ved vi ikke, hvad vi skal give i gave, og vi forsøger at finde den mest passende gave til den pågældende person, men det er næsten umuligt. Mange gange køber vi endda noget tilfældigt uden at vide, om de vil kunne lide det. Vi ønsker at give dig den bedste løsning. At give et graveret vinglas i gave er en perfekt detalje til de mest specielle og unikke lejligheder, som det er værd at skåle for. Der er utallige lejligheder, hvor du kan give et graveret vinglas i gave:

Personlige vinglas med tekst og graveret
 • Gave til et jubilæumer: hvert år sammen tilføjer øjeblikke af lykke og andre ikke så meget, men i sidste ende kompenserer de altid for de gode, og vi skal finde tusind grunde til at kunne skåle og fejre sammen. Hvis du ønsker at have en særlig detalje med din partner, kan du forberede en romantisk middag og overraske ham eller hende med disse personlige vinglas. Det vil være en success
 • Fejring af pensionering: de fleste pensionister kan lide at drikke et godt glas vin. Hvis du skal fejre en særlig persons pensionering snart, vil du med denne detalje helt sikkert blænde dem med denne detalje.
 • Fødselsdag: Du har sikkert en ven eller slægtning, som er vinelsker og de ville blive overrasket over en gave som denne. Nu kan du personliggøre et vinglas med deres navn, en følelsesladet sætning eller endda en sjov sætning som: "Vin gør mig glad". Du er sikker på at finde den ideelle personalisering til den person, som du vil give den til.
 • Bryllupsgaver: Hvis du kender et kommende brudepar, der er vinelskere, vil de elske at modtage nogle personlige vinglas til en af deres livs bedste dage. Hvis du kender bryllupsdatoen, kan du desuden skrive deres navne og datoen for denne særlige dag på glasset. De vil kunne nyde banketten med deres nye personlige glas og beholde dem som en souvenir til alle deres jubilæer. Der er intet bedre end glas, der mindes den dato, hvor de blev gift.

Ved du allerede, hvordan du vil give dine nye vinglas et personligt præg? Skab et unikt design til dig selv eller som en gave, også tager vi os af resten.

Mere information

 • Diameter af mundingen: 66,40 mm.
 • Diameter af den bredeste del af kroppen: 87,90 mm.
 • Diameter af bunden: 81,30 mm.