Personligt billede med aluminiumsramme

billede
127 kr.
levering mellem 22-23. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 29 min.

Form
Størrelse
Farve på ramme

Detaljer

 • Størrelse: 15 cm (bredde) x 20 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Direkte print på 5mm tyk stiv skumplade.
 • Indrammet i aluminium (flere farver at vælge imellem).
 • Med beslag så den nemt kan hænges op.
 • ID: #1482-2902
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Billede med aluminiumsramme

Billeder med det fotografi eller billede du ønsker, som vi indrammer i en elegant aluminiumsramme. Du kan vælge rammens farve blandt flere forskellige valgmuligheder. Ophæng til rammen medfølger.

Fotografiet er printet direkte på en hård skumplade med en tykkelse på 5 mm. Dette materiale er ekstremt let, modstandsdygtigt og viser en høj kvalitet af farvetryk.

Dette produkt er ideelt til dem, der har brug for, eller som leder efter et sted, hvor det er muligt at forstørre fotografier og få dem indrammet. Desuden er det et type produkt, der passer til alle værelser og rum såsom stuer, soveværelser, motionsrum osv. Grunden til at det passer så godt ind, er fordi der er mange forskellige størrelser at vælge imellem. Vi tilbyder de mindste størrelser fra (15x20 cm) til større formater, på over 1 meter.

Det er nemt at personalisere billedet, takket være vores Online Editor. Du behøver ikke at installere noget software, eller andre plugins. Du skal blot vælge den ønskede størrelse og vælge en af de foruddesignede skabeloner, der er til rådighed. Der findes skabeloner med børnemotiver, Valentinsdag, til Mors Dag, Til Fars dag, til Jul og meget andet. På skabelonerne har du mulighed for at tilføje de fotos eller tekster som du vil. Det kan være alt fra 1 billede, til en hel collage af fotos.

Har du mod på det kan du også personalisere vores produkter helt fra bunden. Det vil sige, at du ikke behøver at bruge vores skabeloner, hvis du ikke ønsker det. Du skal blot uploade dine egne billeder, tekster eller andet. Uanset hvad det er, trykker vi det på overfladen af billedet.

Billede med aluminiumsramme

Format og rammestørrelser

For at gøre det mere overskueligt, når du skal vælge størrelsen på dit billede har vi klassificeret alle størrelser efter format. Inden for hvert format er alle størrelser vist i forhold til hinanden. De tilgængelige formater er:

 • Rektangulær format 4:3: er de rektangulære mål, der har et 4:3-forhold, dvs. at for hver 4 cm. længde er der 3 cm. bredde. Det er en rektangulær form, der ligger tættere på det kvadratiske format end på panoramformatet. Den mest populære størrelse for dette format er 30x40 cm.
 • Rektangulært format 3:2: er de rektangulære mål, der har forholdet 3:2, dvs. at for hver 3 cm. lang, er der 2 cm. bredde. Det er en rektangulær form, der ligger tættere på panoramabillederne end på de firkantede, dvs. de er ret langstrakte. Den mest populære størrelse for dette format er 40x60 cm.
 • Firkantet format 1:1: Kvadratmål, alle sider har samme mål. Det er et meget moderne format takket være Instagram-fotos, som også er firkantede. Det er almindeligt at købe flere firkantede rammer for at skabe collager af billeder med forskellige fotos.
 • Panoramaformat 2:1: Det er meget langstrakte panoramamål, som har et forhold på 2:1. Dvs. at de lange sider er dobbelt så lange som de kortere sider. Selv om de kan bruges til alle former for fotografering, bruges de ofte især til landskaber eller panoramafotografier.
Format og rammestoerrelser