Personlige akryl magneter

44,07 kr.
antal:
#16668
Vælg en mulighed: Firkantet akrylmagnet
  • Størrelse: 6 cm (bredde) x 6 cm (højde) x 0,3 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Flade magneter i forskellige former.
  • Materiale: gennemsigtigt akryl.
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
review image

user social avatar
Giusy (Senise, IT)
købte: Firkantet akrylmagnet
31/07/2022
"Perfekt... alle elskede det... en vidunderlig overraskelse for børnene"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
M
María carmen (Zaragoza, ES)
købte: Rektangulær akrylmagnet
05/07/2022
"Produktet er perfekt. Jeg kunne forbedre mit valg af billeder ... meget forskellige."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Gennemsigtige akryl magneter, der kan personaliseres med et foto

Hvilket hjem har ikke et køleskab fyldt med magneter? Du ved helt sikkert, hvad vi taler om. Hos Wanapix har vi de mest originale og flotte magneter på markedet. Magneter er et af de dekorative elementer, man aldrig bliver træt af. Der findes mange typer magneter, men akryl magneter har en særlig charme, da de kan personliggøres i fuld farve, og du kan tilføje sætninger, citater, navne, fotos, tegninger osv. på dem. De er også perfekte, da de holder længe, i modsætning til de klassiske porcelænsmagneter, som kan gå i stykker, når de bliver tabt på gulvet. De har et fremragende finish, som vil gøre enhver der modtager den i gave lykkelig.

Akryl magneter er smukke i sig selv, men hos Wanapix er de endnu pænere, fordi du kan personliggøre dem efter eget ønske. De er ideelle både til at dekorere køleskabet i dit hjem og til at lave en original og anderledes gave.

Vores akrylmagneter er af høj kvalitet og er også perfekte til som gave til virksomheder, som kan designe en magnet med deres logo eller brand image til at give til deres kunder. Du kan også vælge mellem forskellige former, alt efter hvilken form der passer bedst til de ideer du har i tankerne.

Det er en dejlig gave til at overraske, dem du holder af og også til at opbygge kundetilfredshed og loyalitet hos nuværende og nye kunder i din virksomhed eller forretning. Hos Wanapix ved vi, hvor vigtigt det er at give kvalitetsprodukter som gaver, og derfor er vores personlige akryl magneter den perfekte gave til kunder.

personlige akryl magneter med foto lavet af gennemsigtigt akryl

Lav din egen magnet af metakrylat med billede til enhver lejlighed

I denne sektion finder du en masse foruddesignede skabeloner, så du kan personliggøre din akryl magnet med sætninger, tegninger, navne, citater osv. Og hvis du ikke finder et design, der passer til det du leder efter, skal du ikke bekymre dig, for med vores online redigeringsværktøj er det meget nemt at designe. Du kan nemt og hurtigt designe din egen akryl magnet med eget design.

Hvis du ønsker at overraske nogen uden at skulle bruge mange penge, er dette den detalje, du leder efter. Du skal blot lade fantasien få frit løb, skabe et flot design blandt de designs som vi tilbyder, eller lave et helt nyt. Vi skal nok sørge for, at det kommer til at se perfekt ud.

Tags af Akryl magneter