Garanteret levering på Fars Dag

Personlige rejse sutsko med navn

sutsko
112 kr.
Mængderabat

Detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Størrelser og mål

  • Størrelse L (41/43): 29 cm. lang og 11 cm. bred.
  • Størrelse M (39/41): 28 cm. lang og 11 cm. bred.
  • Størrelse S (36/38): 27,2 cm. lang og 10,5 cm. bred.

Rejsesko

Når du rejser, er det vigtigste at gøre det, på en behagelig måde. Dette kan gøres med rejsesutsko til kvinder og mænd. Takket være deres form og størrelse, er de praktiske og du kan have dem med i din pose eller rygsæk under rejsen.

Når du først har prøvet at rejse med disse sutsko, vil du aldrig glemme at tage dem med dig igen.

Sutsko og tøfler til hjemmet

En af de ting, der aldrig må mangle i hjemmet, er hjemmesko og sutsko. Vi har sutsko til mænd og kvinder, som du kan personalisere efter egen smag med det design, fotografi eller tekst som du ønsker.

Lav originale tøfler til hjemmet og få et unikt og anderledes design. De er billige sutsko og har den fordel, at du kan personliggøre dem som du vil: med Real Madrids logo, enhjørninge osv…

Start med at designe dine sutsko med billede nu. Det er også en god gave til fødselsdage, jul, Mors Dag og Fars Dag...

Maten en afmetingen

Sutsko til brylluppet

Vores modeller kan også designes og bruges som bryllupssutsko. De er behagelige og foldbare og til nogle bryllupper, gives de ud til gæsterne.

Når det er tid til at danske, så giv dem bryllupssutsko med et flot design. Så kan de danse mere behageligt og samtidig får de et flot minde fra festen.

Mange par har besluttet at give sutsko som gave til brylluppet, da de senere kan gemmes som et minde, eller bruges af gæsterne i deres hjem.