Rektangulær nøglering i glas med billede og navn

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Materiale: Glas.
  • Dramatisk og flot tredimensionel effekt.
  • Kan tilpasses på en side med billede i alle farver.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Nøglering i glas med foto

At have mange ting i rygsækken eller tasken betyder også, at det ikke er nemt at finde sine ting. Især nøgler har det med at forsvinde ned i et sort hul i tasken. Derfor anbefaler vi vores personlige nøglering i glas, der har afrundede sider.

Den er fremstillet af glas og giver en spektakulær tredimensionel effekt, på det billede eller tekst, du vælger at få indsat i glasset. Du kan personalisere den på den ene side i alle farver, hvilket vil sige at du kan tilføje hvilket som helst billede, tekst, tegning, eller du kan også vælge en af vores skabeloner, hvor du bare skal lave små ændringer, for at få et unikt design. Uanset hvad, vil resultatet blive flot og enestående.

Det er ideelt som gave til gæster ved events og begivenheder som bryllupper, barnedåb osv. Dine gæster vil elske gaven, da den er elegant og meget praktisk. Den leveres i en flot æske, af plastik med en gennemsigtig rude, der giver elegance til produktet.