Garanteret levering på Fars Dag

Personlige graverede shotglas

glas
52 kr.
Mængderabat

Model
Vælg en mulighed
Detaljer
  • Størrelse: 9 cm (højde) x 3,8ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Kapacitet: 70 ml.
  • Personaliseringsmetode: gravering.
  • Miljøvenligt. Langtidsholdbar.
  • Kan tåle opvaskemaskine og køleskab.
  • Materiale: glas.
  • ID: #16606
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Indgraverede shotglas

Det som man normalt drikker af shotglas er drikkevarer, som har en høj alkoholprocent, men der findes også alkoholfrie drikkevarer, som kan drikkes til fester af disse glas. Uanset om det er ved begivenheder som bryllupper, jubilæer eller fødselsdage eller endda efter aftensmaden som digestif. Der findes et væld af forskellige muligheder, sødere likører som den berømte rislikør eller cremer af denne art eller andre mere citrusholdige som den velkendte limoncello, der er typisk for Italien.

Det er lige så vigtigt, at den drink du drikker, er af god kvalitet, som det er vigtigt at bruge det perfekte glas til at drikke af. Med disse sjove graverede shotglas har du den perfekte gave, der kan bruges til skåle, ved enhver lejlighed.

De er lavet af glas af god kvalitet med et skinnende finish, der får dem til at skinne. Vi elsker at passe på miljøet, så de er fremstillet af miljøvenlige materialer og kan genbruges. De tåler køleskab og opvaskemaskine, men ikke mikrobølgeovn.

Det, der gør dem perfekte er at de kan personaliseres på 100 % af overfladen. Nu kan du hurtigt og nemt tilpasse alle de shotglas du ønsker, uanset om de er til dig selv eller som gave til en særlig person.

Personaliseringen af det, der fra nu af vil være dit yndlings shotglas, sker ved hjælp af lasergravering, som graverer overfladen af glasset og permanent markere overfladen af glasset,

Personlige shotglas med tekster og designs

Perfekt som fødselsdagsgave til din veninde, der lige har fundet et job, eller endda til den veninde, der har afsluttet sine studier med glans. Der er altid en grund til at udbringe en skål, og hvis du gør det af vores personlige shotglas, vil skålen helt sikkert være meget mere speciel.

Lav dit eget shotglas

I denne sektion finder du en masse færdigdesignede skabeloner, som du kan ændre, så de passer til din smag, hos den eller de personer, du påtænker at designe et shotglas til. Design dit eget shotglas med sætninger, særlige datoer eller endda med initialer eller navne på hver enkelt person. Det er og bliver et unikt shotglas, der kan personliggøres, så det passer til enhver person.

Hvis du ikke finder et design, der passer til det, du havde i tankerne, skal du ikke være bekymret, for med vores online redigeringsværktøj kan du nemt og hurtigt skabe dit helt eget personlige shotglas. Dit design vil være klar, på ingen tid.

Og hos Wanapix elsker vi at gøre gaver endnu mere specielle. Vi graverer den tekst, du har brug for på dette smukke glas, uanset om det er en besked, en særlig dedikation, navne, datoer, et logo... Du skal bare lade fantasien få frit løb, så sørger vi for resten. Med disse shotglas bliver du festens dronning.

Ved du allerede, hvordan du vil personliggøre dette shotglas? vi er sikker på, at du har tusindvis af ideer i tankerne. Tjek gerne de designs som vi har på vores hjemmeside, og overrask dine venner familiemedlemmer til jeres næste fest eller komsammen.

Graverede shotglas