Sutter med navn

sut
75 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 3 timer 27 min.

Farve
Detaljer
 • Størrelsesoversigt
 • Størrelse: 5 cm (bredde) x 3,8 cm (højde) x 4 cm (tykkelse)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Anatomisk sut, naturlig form.
 • Silikonesut, slidstærk og hygiejnisk.
 • Kan steriliseres i en sterilisator.
 • BPA- og phthalatfrit produkt. Overholder sikkerhedsstandarden EN 1400:2013
 • ID: #14456-15698
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Anatomiske sutter af silikone

Bestil en personlig sut helt efter din smag. Hvis du ikke ved hvordan man personaliserer sutter, er det en enkel proces. Du kan tilføje navn, foto eller ethvert design i hele farvespektret. Hvis du vil kan du også bestille personaliserede sutter med sætninger. Farven på sutten kan du også vælge og dermed få den mest personlige sut, du kan forestille dig. Sutten leveres i en gennemsigtig plastæske, der beskytter sutten.

sutten er af højeste kvalitet og overholder alle europæiske sikkerhedsbestemmelser (afsnit 10.3 og 11 af EN 1400:2013.

Med hensyn til den anatomiske form har vores model den anbefalede form, i forhold til andre sutter med en rund suttedel. Fordelen ved anatomiske sutter er, at de bedre tilpasser sig babyens gane på en naturlig måde, da de minder om moderens brystvorte. Vælg mellem nyfødt størrelse (0-6 måneder) eller størrelse til babyer på +6 måneder.

Personaliseringsmetode

Vi printer dit design, foto eller tekst direkte på sutten, ved hjælp af ikke-giftigt blæk ( se europæiske sikkerhedsstandarder i slutningen af ​​dette afsnit). Da det er personliggjort med direkte print og ikke af vinyler eller klæbemidler, kan det steriliseres uden risiko for, at den personaliserede del forsvinder.

Anbefalinger til brug

Det anbefales at kontrollere silikonedelen af sutten med jævne mellem. Især når barnet får/har tænder. Hvis det er mærker efter tænder, anbefales det at udskifte den.

Inden første brug skal sutten steriliseres, for at fjerne alle bakterier. Det anbefales at opbevare sutten i den plastæske den leveres i.

Til personalisering af vores sutter bruger vi blæk, der opfylder alle sikkerhedsgarantier og et graveringsmetode, der forhindrer at billede eller tekst forsvinder i rengøringsprocessen, eller ved sterilisering i kogende vand.

Lad være med at sætte bånd eller snore på sutten, af hensyn til babyens sikkerhed. Hvis sutten begynder at se brugt ud, skal den kasseres. Efterlad den ikke i direkte sollys, eller direkte på varmekilder.

Sutter med billede og navn i farver

Sådan steriliseres en sut

Vores sutter kan steriliseres i en sterilisator uden at det påvirker det trykte billede eller design.

Hvis du ikke har en sterilisator til din sut, kan du vælge at gøre det på den traditionelle metode:

 • 1 - Fyld en lille gryde med vand
 • 2 - Varm vandet op indtil det når kogepunktet.
 • 3 - Fjern gryden fra den varme kogeplade og læg sutterne ned i vandet.
 • 4 - Lad sutten ligge i det varme vand i ca. 5 minutter.
 • 5 - Fjern sutten fra vandet og pres silikonedelen, indtil der ikke er mere vand tilbage inde i den.

Brug IKKE opvaskemaskine.

Hvad er bedre: Latex eller Silikone sut?

Når det kommer til valg af den bedste sut, spekulerer mange forældre på, om latex eller silikone er bedst. Begge dele har sine fordele, men vi mener at en sut af silikone, er bedre for barnet. Grunden til dette er at materiale ikke absorberer vand eller lugt. Derfor vil det være mere holdbart end latex.

Der er børn, der muligvis har latexallergi. I sådan et tilfælde, skal du straks kassere latex-sutten hvis dit barn viser allergiske symptomer. Spædbørn har tendens til at acceptere silikone bedre, og det anbefales at bruge disse, især når deres tænder kommer ud.

For at opsummere er silikone det perfekte materiale, hvis det sammenlignes med andre materialer. Silikone er mere holdbart, lugt sætter sig ikke i materialet og den er ren i længere tid. Derudover forårsager silikonesutter ikke allergi.

Sådan tages sutten fra et 3-årigt barn

Det er vigtigt at tage sutten fra dit barn inden tre års alderen, da det kan deformere ganen eller forårsage tandproblemer. Det ideelle er at gøre det når baby er mellem 12 og 24 måneder. Når det er tid vil det være nødvendigt at hjælpe barnet med at gøre det nemmere, da den normale reaktion er at barnet græder.

Nogle forældre vælger at gøre det gradvist, på denne måde vil barnet blive afvænnet med tiden, og glemme at de har brug for en sut. Andre foretrækker at lave et spil ud af det, eller tale med barnet om det.

Den mest anvendte mulighed, er at gøre det gradvist på en sådan måde, at børn går fra konstant at have sutten til at gøre det på et bestemt tidspunkt af dagen. I kan lægge en plan og f. eks kun lade baby bruge sutten om natten, når han/hun sover.

Personlig sut med navn

Gør brug af vores gratis skabeloner

I vores online editor kan du dit eget design fra bunden, eller vælge en af vores skabeloner, med dit barns navn og kun redigere navnet. Vi har stort udvalg af sutter der kan personaliseres til babyer i vores online butik.

Sikkerhedsbestemmelser

Produktet overholder alle europæiske sikkerhedsforskrifter: (afsnit 10.3 i EN 1400: 2013-standarden).

Både selve produktet såvel som det blæk, der bruges til personalisering, såvel som det maskineri, hvormed blækket er trykt, overholder sikkerhedsbestemmelserne.

AIJU

AIJU er et teknologisk institut specialiseret i legetøj og børneprodukter.