Julekugle "Min første jul"

Et barns ankomst til verden er et uforglemmeligt øjeblik, lige så uforglemmeligt som den første jul omgivet af deres kære!

Vi anbefaler at et så særligt øjeblik uddødeliggøres i en julekugle med teksten "Min første jul". Vælg et foto, en tekst, et navn, en sætning, en tegning og/eller et design, som du elsker, og bliv overrasket over det fine resultat.

Den perfekte gave til den nyfødste

Hvad enten det er til din baby, din niece/nevø, dit gudbarn, dit barnebarn eller din bedste vens baby... En personlig "Min første jul" julekugle er den ideelle gave! Det er ikke kun originalt, men også en unik og personlig gave: Der er ikke to ens, og du kan lave den specielt til den søde lille person.

Runde, med glitter, hjerteformede, større- eller mindre udgaver... Vi har et væld af muligheder for enhver smag og forskellige juledesigns, der kan forevige din babys første jul. Vælg det, du bedst kan lide, og tilføj eller ændr det, du ønsker, så du kan gøre designet til dit eget. Hvis du allerede har en, eller hvis du er meget kreativ, kan du prøve at skabe dit produkt fra bunden, du bestemmer selv!

Min første julekugle

Kan du lide vores designs, eller ønsker du at lave dit eget? På vores hjemmeside, kan du lave en min første julekugle med dit eget design, såfremt du hellere vil det. Der er et væld af muligheder!