Garanteret levering på Fars Dag

Design af par

Køkken og madlavning
Tilbehør
Sengetøj og Håndklæder
Papirvarer
Boligindretning
Tøj
Personligt tilbehør
Til forretninger og events
Badeværelse
Hobby og spil
Vægdekoration
Til privat brug
Børn og Dekoration til børneværelset
Udendørs dekoration

Nøgleringe til par

Personlige nøgleringe til forelskede par

Hvis du ønsker at give en økonomisk, men også original og smuk gave til din partner, er en pakke med 2 personlige nøgleringe en fantastisk idé. Det er en gave, der koster meget lidt og kan bruges som en detalje gave til Valentinsdag, fødselsdag, jubilæum eller enhver dag, hvor du ønsker at give en overraskelse til din kæreste, veninde, mand eller kone. Denne gave har flere fordele:

  • Nøgleringe er en nyttig og praktisk gave. Det er altid godt at have en nøglering ved hånden til nemt at kunne tage nøgleringen med sig hjemmefra, uanset om du bare skal ud og køre en tur, skal på arbejde, eller noget helt tredje.
  • Især personlige nøgleringe med særlige sætninger eller billeder af dog og din partner er en rørende og speciel gave. De viser, at du har gjort dig umage og lagt kærlighed i at vælge en gave, der er noget særligt for din partner, men også for dig.
  • En nøglering er en måde at vise din kærlighed og hengivenhed for din partner på en enkel og diskret måde. De kan være en konstant påmindelse om din kærlighed og en måde at tage den med dig overalt, hvor du går.
  • Nøgleringe til par kan også være en sjov og original måde at vise dine følelser for din partner på. Du kan vælge en nøglering med et design eller en sætning, der er sjov, romantisk eller endda lidt vovet. Eller du kan lege med en pakke med to nøgleringe, hvor den ene nøglering viser begyndelsen af en sætning og den anden nøglering viser slutningen af sætningen. På denne måde dannes sætningen eller teksten, når nøgleringen sættes sammen. Det kan være noget romantisk, følelsesladet eller noget sjovt.
  • Nøgleringe er en overkommelig gave, da de er billige, hvilket gør dem til et perfekt valg til enhver særlig lejlighed, lige fra et jubilæum til en særlig date..

Her er flere foruddesignede skabeloner, så du kan vælge dit yndlingsdesign og din yndlingsnøgleringmodel. Vælg den perfekte kombination af nøglering og design, rediger de tekster eller fotos, som hvert design kræver, og du kan afslutte bestillingen og modtage din perfekte nøglering (eller pakke med 2 nøgleringe) til din partner på kort tid.