Design af hunde

Boligindretning
Tilbehør
Køkken og madlavning
Vægdekoration
Kæledyr
Papirvarer
Hobby og spil
Personligt tilbehør
Sengetøj og Håndklæder
Tøj
undefined
Til privat brug
Børn og Dekoration til børneværelset
Badeværelse
Udendørs dekoration

T-Shirts med hunde

T-shirts til mænd eller kvinder med personlige hundemotiver

Hvis du skal give en gave til en person, der har en hund, eller som elsker de små og lidt større lodne dyr, så er her en god idé. Det er personlige hunde T-shirts, hvor du kan tilføje kæledyrets navn på T-shirten, et citat eller en sætning med relation til hunden. Du kan endda tilføje billeder eller et hvilket som helst design eller illustration.

Der findes T-shirts i bomuld eller polyester, i herre- eller unisex-modeller (lige T-shirts) eller damemodeller (med pasform og bredere krave).

Bomulds T-shirt med hundemotiv

På denne side har du flere foruddesignede skabeloner, så du kan vælge den du bedst kan lide, og redigere den efter dine ønsker. Det mest populære design til denne type T-shirts er T-shirtdesignet "80% bomuld, 20% hår af...". Denne sætning er en tilbagevendende vittighed blandt hundeejere, da det er almindeligt, at hunden på visse tidspunkter af året mister hår, som klæber til deres ejers tøj.

Du kan lave en T-shirt, hvor der f.eks. står: "80 % bomuld, 20 % Kings hår", hvilket er en joke om, at T-shirten er lavet af bomuld, men også er fuld af hår fra din hund King (eller du kan skrive et hvilket som helst navn, du vil). Der er sikkert mange andre vittigheder som er sjovere, og uanset hvilken du vælger, vil din T-shirt være perfekt.

Tænk ikke to gange og lav din egen personlige T-shirt med specielle designs til hundeejere. Fordi de er menneskets bedste ven, og vi elsker dem.