Garanteret levering på Fars Dag

Design af tegninger

Tilbehør
Køkken og madlavning
Personligt tilbehør
Tøj
Badeværelse
Papirvarer
undefined
Sengetøj og Håndklæder
Boligindretning
Vægdekoration
Børn og Dekoration til børneværelset
Til privat brug
Hobby og spil
Kæledyr

Personlige T-shirts med håndlavede tegninger

Personlige T-shirts motiver tegnet i hånden

Hvem kan ikke lide tegninger, som er tegnet i hånden? Vi synes, de er super originale og sjove. Denne slags tegninger har en utrolig betydning, da en af dine venner eller familiemedlemmer har tegnet tegningen til dig. Det betyder også, at de har lagt en lille del af dem selv i tegningen, for at gøre den så unik og flot som muligt.

I denne kategori finder du en masse designs til dine T-shirts med tegninger, som du kan personalisere og gøre til dine egne. Det er for eksempel designs, der passer til hele familien. Du kan for eksempel tilføje en sætning i alle kender, navnene på jer alle sammen eller måske endda familiens motto.

Du kan også tilpasse dit eget fra bunden, for med vores online redigeringsværktøj kan du uploade alle de billeder, du kan komme i tanke om. Forestil dig, at dit barn eller et af dine børn tegner et billede af hele familien… Så snart tegningen er færdig, skal den bare scannes ind som et billede, uploades til vores hjemmeside og tilføjes til T-shirten. Det kan gøres via. Mobil, tablet, computer. Nu har du designet en personlig T-shirt med en tegning, der er tegning i hånden. Er det ikke bare det fedeste?

Gaveidéer til T-shirts med tegninger

Et af de smukkeste minder, vi kan beholde, er vores børns tegninger, og et eksempel, som vi synes er super sødt og fint at give som gave, er at lave en personlig T-shirt til bedsteforældre. Få dit barn til at tegne et billede af sin bedstefar eller bedstemor, tryk det på en T-shirt, og du har den perfekte gave til dem. Tårer af glæde og lykke er garanteret, de vil værdsætte T-shirten som var det guld eller ædelstene!