Garanteret levering på Fars Dag

Tekrus med gravering

krus
97 kr.
Mængderabat

Vælg en mulighed
Detaljer
 • Størrelse: 9 cm (højde) x 7,5ø cm (diameter)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Kapacitet: 25 cl. Materiale: glas. Mærke: Luminarc.
 • Sådan personaliseres det: gravering.
 • Økologisk: fri for cadmium og bly. Ekstra modstandsdygtigt hærdet glas.
 • Kan tåle opvaskemaskine, mikrobølgeovn og køleskab.
 • ID: #16577
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Graverede tekopper

Te er den næstmest indtagede drik i verden, kun efter vand. Der findes fire typer te, sort, grøn, rød og hvid te, men inden for disse fire sorter findes der mange flere, afhængigt af det område, hvor vi befinder os. Tetid er en af de mest kendte skikke i Storbritannien, og i årenes løb er det også en skik, der bliver mere og mere populær i Spanien. Det er et moment, hvor man bryder fasten mellem frokost og aftensmad, og er en lejlighed til at slappe af og hygge sig med en kop te.

Den første ting du skal huske, når du drikker te, er, hvilket slags krus du skal bruge. Det er ikke alle typer krus og kopper, der kan bruges. Med dette glaskrus vil du have et perfekt øjeblik, til når du drikker te. Desuden vil tekruset holdet på varmen og vil samtidig have den perfekte temperatur, når du drikker af det graverede tekrus.

De er fremstillet af ekstra modstandsdygtigt hærdet glas med et blankt finish, der vil skinne i sit eget lys. Materialet er 100 % hygiejnisk og miljøvenligt og kan genbruges. Hos Wanapix forsøger vi at bruge miljøvenlige materialer i alle vores produkter. Det ekstra stærke materiale gør, at du kan bruge dit glaskrus, igen og igen.

De tåler både mikrobølgeovn, køleskab og opvaskemaskine, så du kan altid holde dem perfekte, så du kan nyde te, når du har brug for det.

graveret tekrus af glas

Det bedste ved tekrusene er, at de kan personaliseres, og du kan give hvert enkelt krus din personlige stil, enten ved at lave et sæt personlige krus med et særligt design eller endda ved at personliggøre dem med et navn. På den måde vil du altid have styr på, hvem det enkelte krus, tilhører.

Personaliseringen af det, der fra nu af vil være dit yndlingskrus, sker ved hjælp af lasergravering, som udhuler glasset og efterlader det design du har skabt, permanent markeret på overfladen af glasset.

Nu skal du bare lade fantasien få frit løb, personliggøre koppen og læne dig tilbage for at nyde hver en slurk te, enten alene eller i selskab med dem du holder af.

Lav dit eget tekrus

Disse tekrus kan være en perfekt gave eller endda en perfekt gave til dig selv til alle, der sætter pris på detaljerne ved at drikke te på en særlig måde. Det vil ikke længere være nødvendigt at tage væk hjemmefra, for at nyde en god kop te

I denne sektion finder du en masse færdigdesignede skabeloner, som du kan ændre, så de falder helt i din smag eller i den eller de personers smag, som du vil give dem. Design med sætninger, særlige datoer eller endda med initialer eller navne på hver enkelt person - et unikt og personligt krus til dig selv eller til at give til den, du ønsker.

Hvis du ikke finder et design, der passer til det du havde i tankerne, skal du ikke være bekymret, for med vores online redigeringsværktøj kan du nemt designe din egen tekop fra bunden. På et øjeblik er den ideelle personalisering til dit krus klar.

Personlige tekrus med tekster eller designsTazas de té personalizadas con textos o diseños

Det vidste du ikke om te

 • I oldtiden troede man, at den havde helbredende kræfter. I Kina troede man for eksempel, at det kunne redde dig fra forgiftning. Selv om snesevis af helbredende kræfter tilskrives denne plante, har videnskaben kun vist, at den har antioxidante kræfter. Den er også i stand til at aktivere sindet og få kroppen til at slappe af.
 • Te er ikke det samme som en infusion. En tisane, pennyroyal- eller kamille-te er ikke te, men en infusion. Te kommer fra knopper, blade og unge stængler af en enkelt plante kaldet Cemellia Sinensis, mens en infusion fremstilles af en hvilken som helst anden urt eller plante.
 • Du bør ikke komme te i kogende vand. Der findes ingen matematisk formel for at lave te, men der er fastsat grader for opvarmning af vandet og et par minutters trækketid afhængigt af te-typen. For eksempel skal hvid og grøn te brygges ved ca. 65º - 75º og trække i mellem et og tre minutter. Resten af teerne, mellem 85º - 95º, og med en hviletid på mellem tre og fem minutter. Men det er meget vigtigt at huske på, at du aldrig må lade vandet koge.

Skab dine egne personlige tekrus, der passer til din smag, og nyd de særlige øjeblikke med dit design selv tekrus, når du drikker te.