Personlig termokande 500 ml. med billede

149,03 kr.
antal:
#16792
Vælg en mulighed: Kande 500 ml
Farve
  • Størrelse: 7ø (bredde) x 24,5 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Dobbelt lag: holder både varme og kulde i timevis.
  • Kan ikke vaskes i opvaskemaskine eller mikrobølgeovn.
  • Kapacitet: 500 ml.
  • Materiale: rustfrit stål.
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image

user social avatar
Per (Hesselager, DK)
købte: Termokop 390 ml
02/08/2022
"Super, varer så ud som vist online, hurtig levering, god pris"
user social avatar
Rebecca toussieng gudme (Nykøbing sj, DK)
købte: Termokop 390 ml
19/03/2022
"Hurtigt og fint"
user social avatar
Alexia (Montbron, FR)
købte: Termokop 390 ml
04/10/2022
"Perfekt"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
A
Angela (San juan de mozarrifar, ES)
købte: Termo 500 ml
30/09/2022
"Jeg var på udkig efter en termokande til arbejdet, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet. Den holder temperaturen meget godt, og printet er fantastisk! Meget tilfreds!"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
N
Nazaret (Huércal de almería, ES)
købte: Termokop 390 ml
19/09/2022
""
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Cristina (Alcalá de henaresy, ES)
købte: Termokop 390 ml
01/09/2022
"Send mig venligst et krus med det korrekte tryk."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Y
Yasmina (Zaragoza, ES)
købte: Termokop 390 ml
11/08/2022
"Det er en gave, og det ser ud som designet på billedet. Jeg skal stadig give den til min veninde. Jeg er sikker på, at hun vil elske det"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
M
Marta (Zaragoza, ES)
købte: Termokande 750ml
06/07/2022
"Jeg ville have en termokande til at tage med på arbejde, og sandheden er, at resultatet har været meget tilfredsstillende. Den holder temperaturen meget godt og holder den i lang tid. Resultatet har været tilfredsstillende"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
N
Nadia (Vetraz monthoux, FR)
købte: Termokop 390 ml
26/06/2022
"Jadorais ☺️"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Termoflasker med dobbeltlag, personlige, økologiske og praktiske

Nyttige personlige termoflasker med dobbeltlag, der isolerer din yndlingsdrik fra temperaturen udenfor, så den forbliver varm eller kold meget længere end i en flaske eller flaske med et enkelt lag. Og fordi den er så godt beskyttet, bliver din termoflaske ikke varm udenpå, selv om din kaffe eller te er friskbrygget! Vælg den termoflaske, der passer bedst til dig blandt alle de termokander, vi sælger. Vi er sikre på, at der er en model, der vil passe til dig.

Og hvis der er noget, der er bedre end en almindelig flaske, er det en personlig termoflaske med logo. Hvis du er en af dem, der kan lide at eje unikke genstande eller elsker at give originale og nyttige produkter i gave, så er du kommet til det perfekte sted. Vores termoflasker kan personliggøres med dit yndlingsbillede eller tekster, navne, tegninger... Hvis du foretrækker det, kan du også vælge en af vores foruddesignede skabeloner og redigere den efter dine ønsker. Termoflaskerne tåler ikke opvaskemaskine eller mikrobølgeovn. Vask dem i hånden for at holde dem lige så pæne som den første gang du stod med flasken i hånden.

Isotermiske krus og flasker i forskellige størrelser

Vi kender alle termoflasker: de er perfekte til at holde dine drikke varme eller kolde i lang tid, hvilket gør dem ideelle at tage med dig, når du har en lang dag foran dig, uanset om du er på arbejde eller udendørs. Vi har også forskellige typer krus og termoflasker med forskellige størrelser og kapaciteter, så du kan vælge det krus, der passer til din hverdag, uanset om det er et personlige termokrus eller en decideret personlig termoflaske eller personlig termoflaske som du leder efter!

Personlige termoflasker med foto eller navn

Det er ligegyldigt, om du arbejder på et kontor, en fabrik eller udendørs: Uanset om det er varmt eller koldt, kan en termoflaske øjeblikkeligt ændre dit humør! De sommereftermiddage, hvor du kun kan tænke på en kop te, eller de vintermorgener, hvor du ville ønske, at du havde en kop varm kaffe nær dig? Nu kan du drikke en dejlig kaffe når som helst og hvor som helst!

Og hvad mere kan vi sige om, hvor nyttige de personlige termoflasker med navn er? når du skal være ude hele dagen på en længere gåtur, sightseeing eller udflugt? Med en personlig termoflaske kan du ikke blot holde dig hydreret på den bedste måde og ved den bedste temperatur, men du vil også føle dig som den mest originale person i din familie eller vennekreds! Det er ikke alle, der har en personlig termoflaske til kaffe med deres navn eller et eksklusivt design til sig selv.

Miljøvenlige og bæredygtige termoflasker

En anden fordel ved at gøre brug af termoflasker er, at du reducerer brugen af plastikflasker. Brugen af konventionelle plastflasker betyder, at vi hele tiden smider plastik væk.

Ved at bruge termokander bruger du i stedet miljøvenlige og bæredygtige produkter. Du kan genbruge dem løbende: du skal blot skylle dem efter hver brug (med vand og sæbe eller bare vand), og du kan bruge det samme personlige termokrus med tryk igen uden at generere plastaffald.

Forskelle mellem dobbeltlags- og enkeltlagsflasker

En vigtig egenskab ved vores termoflasker er, at de er dobbeltlagede. Hvis du vil have beholdere, der holder dine drikkevarer ved samme temperatur i timevis, uanset om det er kolde drikkevarer (vand, sodavand, juice...) eller varme drikkevarer (kaffe, te...), skal du bruge termokrus og -flasker med dobbeltlag.

Personlige termoflasker med dobbeltlag til at holde på kulde og varme i timevis

Hvad betyder "dobbeltlag" egentlig, og hvad er forskellen på en enkeltlagsbeholder? Meget enkelt: en termoflaske med dobbeltlag består af en flaske inde i en lidt større flaske, som derefter svejses sammen. Den indre del er således altid isoleret udefra og er dækket af den ydre del. Det er derfor, at du ikke bliver forbrændt eller føler dig meget kold, når du tager holder den i hånden. Og det er derfor, at væsken kan forblive indeni i mange timer ved den samme temperatur, som du har lagt den i, uanset om det er meget koldt eller meget varmt.

Flasker med enkeltlag er derimod, som navnet antyder, et enkelt lag i direkte kontakt med ydersiden. De er velegnede til kolde drikkevarer (varme drikkevarer ville hurtigt blive kolde). Desuden holder kolde drikkevarer i kortere tid end i en dobbeltlagsbeholder, så de er kun velegnede, hvis drikkevaren skal drikkes kort tid efter, at den er blevet hældt i termoflaskeni.

Tags af Termoflasker og krus