Personlig og uknuselig plastikkop

kop
60 kr.
levering mellem 22-23. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 5 min.

Model
Farve
Detaljer
  • Størrelse: 9 cm (højde) x 7ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Kapacitet: 250 ml.
  • Kan fås i forskellige farver.
  • Tåler ikke opvaskemaskine og mikrobølgeovn.
  • Materiale: BPA-fri plast.
  • ID: #17606-571599
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Uknuselige personlige plastikkopper, der ikke kan gå i stykker

Hjælp dine mindste børn med at blive mere selvstændige når de skal spise og drikke. Med vores plastikkopper til børn, der ikke kan gå i stykker. Da de er lavet af plastik, behøver du ikke at bekymre dig om at de bliver smadret, når de tabes på gulvet. Selv om de er lavet af plastik, indeholder de heller ikke BPA (sundhedsskadelige kemikalier).

Alle kan lide smukke ting, men hvis de også er nyttige og holdbare, så er det kun endnu bedre! Produkter, der er specielt designet til børn, skal være særligt modstandsdygtige, da de vil blive udsat for tab og stød. Disse personlige kopper til børn opfylder begge betingelser: de er pæne, da vi har et væld af forskellige og originale designs, der er udformet til at være unikke og specielle; og de er modstandsdygtige, da den anvendte plastik er designet til brug for børn, klar til daglig brug og modstandsdygtig over for børn, der elsker at smide rundt med tingene, og endda til når de har raserianfald, hvor alt bare skal smadres!

Som du ved, elsker vi mangfoldighed hos Wanapix, så du kan ikke kun vælge designet af glassene, men også vælge mellem forskellige størrelser og farver. Vi tilbyder forskellige størrelser med børnenes små hænder i tankerne, især dem der begynder at spise selv, udforske deres autonomi og opleve nye udfordringer. Derfor er det lille glas ideelt til børnehaveårene.

Som alle vores produkter kan de personlige kopper naturligvis personliggøres med billeder, tekster og tegninger efter eget valg: det er den bedste måde, hvorpå din lille kan identificere sin kop ved første øjekast. Prøv at placere et billede af ham ved siden af hans navn, eller måske foretrækker du at tilføje en tegning, som han lavede til dig forleden, og som du er vild med.

Personlig uknuselig kop der ikke kan gå i stykker

Vi giver dig også foruddesignede skabeloner, som du kan tilpasse efter din smag og behov: du kan tilføje et billede eller fjerne det, tilføje mere eller mindre tekst? Prøv forskellige stilarter og designs! Det bedste ved personalisering er, at det giver dig mulighed for at kombinere forskellige elementer for at opnå meget originale og unikke uknuselige kopper, som er perfekte til, at dine børn vil vide, hvilken kop der er deres (og også deres lærere!).

Giv måltidstiden for de små et sjovt twist med disse farverige børneglas

Oplev vores farverige børneglas, små personlige glas, der er den perfekte måde at gøre måltidstiden endnu sjovere for de små i huset. Disse glas, specielt designet til børn, har en kapacitet på 250 ml, en størrelse tilpasset deres små hænder og en stor modstandsdygtighed takket være deres fremstilling i høj kvalitet, fri for BPA-plast.

Det mest markante ved disse glas er deres personlige touch. Hvert glas kan forvandles til et unikt mesterværk ved at trykke enhver foto, navn, design eller tekst direkte på overfladen. Denne funktion gør dem til en unik gave og et glas, der hurtigt vil blive dit barns nye favoritglas. Se blot smilene på dit barns ansigt, når de har deres glas med deres yndlingskarakter, navn eller et specielt foto - på stranden, med bedsteforældre, med kusiner osv.

Disse glas' alsidighed går ud over tilpasningen, da deres holdbare plastmateriale gør dem til ideelle ledsagere til børnenes daglige brug. Modsætningsvis til almindelige glas vil disse ikke gå i stykker, hvis de falder på gulvet, hvilket giver en praktisk og sikker løsning til daglig brug. Med flere iøjnefaldende farver at vælge imellem, kan børnene vælge deres foretrukne farve eller endda have en komplet samling med glas i alle farver. Farvevariationen gør det nemt at identificere dem, især når de bruges i skolen, børnehaven eller til fødselsdage.

Designet af disse børneglas gør det nemt for børn at gribe og håndtere dem, hvilket fremmer uafhængighed og autonomi under måltiderne. Deres kapacitet på 250 ml er perfekt til passende mængder af vand, juice eller mælk for de små og forhindrer spild.

Vasos personalizados infantiles de colores

Disse glas er ikke kun ideelle til hjemmet, men er også perfekte til skolebrug. At mærke hvert glas med barnets navn eller foto forhindrer forvirring og tab. Det er også en fantastisk idé til børnefødselsdage, hvor du kan forberede et glas til hvert inviteret barn, hver med deres eget navn og farvekombination, så de ikke kun kan drikke fra deres eget glas hele festen, men også tage det med hjem som en gave.

Og de har ikke kun anvendelser i børns verden: Disse glas er også en god idé til virksomhedsgaver. Opret en kollektion af glas med din virksomheds- eller brands logo og giv dem som gaver for at opbygge brandloyalitet og sprede dit firmas navn rundt i verden.

Tøv ikke længere, da disse farverige personlige glas tilbyder en unik kombination af funktionalitet, holdbarhed og tilpasning, hvilket gør måltidstiden uforglemmelig for børn og letter livet for forældre bekymrede for deres smås sikkerhed og sjov. Derudover er de opvaskemaskinesikre, hvilket gør rengøring og daglig vedligeholdelse lettere. De er dog ikke egnede til mikrobølgeovn.

Sikkerhedsgaranti

Dette er et BPA-frit produkt. Dette betyder, at de ikke indeholder BPA, et kemikalie, der kan udgøre sundhedsrisici. Du kan trygt stole på fødevaresikkerheden af disse glas med alle sikkerhedsgarantier.

SGS sikkerhedsgaranti