Børnetallerken med billede og navn

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Tåler opvaskemaskine.
  • Materiale: BPA fri plast.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Beskrivelse

Den bedste plastiktallerken til børn

At gå fra at give flaske til at ens barn spiser fast føde, er et vigtigt skridt i et barns vækst. Noget som kan skræmme forældre, er at deres barn eller baby vil kaste med tallerkenen og skære sig selv. Dog skal du ikke være bekymret, for vi har løsningen. Vores personlige tallerkener er lavet af plastik, og med dem kan han eller hun spise sikkert, da den ikke går i stykker ved tab eller fald på jorden.

Denne type af personlige plasttallerkener er ideelle til de små, da du kan designe dem som du vil. Hvis du tilpasser tallerkenen med dit barns yndlingstegninger, eller et fotografi vil du gøre måltiderne sjovere for den lille. De kan vaskes i opvaskemaskine uden problemer.

Sikkerhedsgaranti

Vores uknuselige plastiktallerkenerer BPA-fri. Med andre ord indeholder de ikke BPA, som er en forkortelse for bisphenol-A, et kemikalie der kan medføre sundhedsrisici. Derfor kan du fuldt ud stole på brugen af vores tallerkener til din eller dit barns mad, da de opfylder alle sikkerhedsgarantier.

SGS sikkerhedsgaranti