USB-stik med billede og navn

usb-stik
127 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 3 timer 8 min.

Model
Farve
Detaljer
  • Størrelse: 5,8 cm (bredde) x 1,9 cm (højde) x 0,9 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Fås i 6 farver: sort, hvid, blå, grøn, rød, og træ.
  • Materialer: plast og metal.
  • USB 2.0.
  • Kapacitet: 16 GB.
  • Med dit eget design eller logo på den ene side.
  • ID: #13813-11202
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personaliseret USB Stik

Hvis du ikke har mere plads på din harddisk, eller bare ikke ønsker at bruge alt pladsen, så er det en god ide at begynde at bruge personaliserede USB nøgler. På denne måde vil du være i stand til at fjerne mange GB data fra din computer, og du vil desuden have en kopi af dine data, gemt på et mere sikkert sted, så i tilfælde af at computeren går i stykker, vil du altid have adgang til dine vigtige filer. Vores personlige og billige USB stik har en stor kapacitet, så du kan gemme enhver filtype.

Sådan personaliseres min USB nøgle

Hvis du har lyst til at designe et usb stik, så skal du bare finde en tekst, logo eller billede, du har lyst til at få printet på stikket. Du kan vælge farve og personalisere den på begge sider.

Du kan designe din personlige usb nøgle uden at skulle lægge en minimumsordre. Vi har mange skabeloner af designs, så du bare kan vælge den som du bedst kan lide. Hvis du er kreativ af natur, kan du designe den fra bunden med vores Online Editor. Du vil i et hvert øjeblik kunne se, hvordan den kommer til at se ud, inden du afslutter og bestiller din ordre.

Personaliserede USB stik

Det er en normal gave at give på mærkedage og til højtider såsom fødselsdage og til jul. Det kunne også være en gave til en lærer, i slutningen af skoleåret da de udover at være praktiske også er personlige og billige USB-stik.

USB-stik til bryllupper som gæstegave

Pendrives er en populær bryllupsgave eller gæstegave: personliggjort med navne eller initialer på bruden og brudgommen, datoen for brylluppet eller med et lille ikon. På denne måde får du personligt bryllups USB-stik som en gave til alle gæsterne. Udover at være en unisex-gave er den praktisk. Det kan også gives ved dåb og konfirmationer til gæsterne. Ved du ikke hvad et USB stik er? Det har generelt mange navne: USB nøgle, usb stik, pendrive, usb-disk, ekstern harddisk, memory stik, pen usb, USB… Hvad kalder du dette stik?

Personaliseret USB stik af plastik

De mest traditionelle USB-stik i vores katalog er: USB stik af plast. Vores personaliseredeUSB-nøgler af plast har en stor kapacitet (16 GB), så du kan gemme alle typer filer. Dette produkt har et 360 graders drejeligt metalhus og har ingen hætte, der skal tages af, før brug. Denne type roterende pendrive er også kendt som Twister.

Farver til enhver smag

Vælg mellem seks forskellige farver: sort, grøn, rød, hvid, blå og træfinish. Du bestemmer, hvilken der passer bedst til det design, du har lyst til at tilføje på stikket. Du kan købe fra en enkelt enhed som en gave til en person, eller vi har også rabatter på mængder, ved ordrer til reklamegaver, firmaer, begivenheder osv.

Du kan designe dit personlige USB stik i plast uden minimumsordre. Vi har mange skabeloner, så du kan vælge den, du bedst kan lide, og hvis du er mere kreativ, kan du bruge vores editor, hvor du selv laver det design, du ønsker.

Til virksomheder er den en normal gave at give til kunder, da det er en nem reklamegave at give til sine kunder. Takket være de førnævnte mængderabatter kan du købe billige personlige usb nøgler ved at bestille flere af de samme og købe mange usb stik med logo på

personlige USB-nøgleringe er især nyttige for studerende, men også for alle med en computer. Vores har et lille hul, så du f.eks. Kan hænge den sammen med dine nøgler, så du ikke mister den.

Kreditkort formet USB stik

I årevis har alle ville sige, hvor vigtigt det var altid at have en kuglepen og papir med sig. Selvom det stadig er romantisk i dag, er det dog en del nemmere at have et USB-stik med sig. Du kan have dine dokumenter, billeder og videoer med dig på farten. I sådanne øjeblikke er kreditkort formede USB nøgler perfekte.

Takket være dens størrelse og tykkelse kan du gemme den i din pung eller pung sammen med andre kort. Det tager næppe meget plads eller vægt, og så har du altid dette praktiske USB kort ved hånden. USB kortet har en kapacitet på 16 GB, hvilket er mere end nok til at transportere tusindvis af dokumenter, film eller billeder rundt..

Men hvad der uden tvivl gør forskellen er den tilpasning, du kan tilføje til designet. Det er tilpasset på begge sider i fuld farve og på 100% af overfladen, så du kan lave to forskellige designs eller vælge det samme, du beslutter dig for. Tilføj dine yndlingsfotos, din tekst, dit logo eller hvis det skal være nemt, kan du vælge en af ​​vores skabeloner.

Selve stikket kan drejes rundt, så det nemmere kan indsættes ind i USB-porten uden problemer.

En reklamegave, der aldrig slår fejl

Det er et ideelt produkt til personlig brug, men også som reklamegave ved begivenheder eller som firmagaver for at tiltrække nye kunder og skabe loyalitet i din kundekreds. Du skal bare inkludere et design i henhold til logoet og information om dit firma, så de altid har dig i tankerne.

Det er også normalt som en gæstegave til begivenheder som f.eks. bryllupper, dåb og konfirmationer blandt andre events. Du kan tilføje billedet af begivenhedens hovedperson på den ene side og på den anden side datoen, feststedet, en illustration osv... Hvis du vil købe mange lignende, så har vi store mængderabatter, der gør din ordre mere økonomisk.

Personaliseret USB stik i 100% træ

For hver dag der går, bliver den daglige brug af USB-sticks hyppigere på arbejdspladser, kontorer, men også hjemme og på universiteter og andre uddannelsesinstitutioner. Det er en enkel og hurtig måde at gemme og transportere dokumenter, billeder, videoer og alle slags filer på. Vi anbefaler vores praktiske roterende træ usb stik.

Den har en kapacitet på 16 GB, så du kan tage alle slags filer med dig. Men det bedste er, at du kan designe det på begge sider i fuld farve, som du ønsker. på nøglen kan du placere fotos, design, tekster, datoer, logoer eller vælge en af ​​vores skabeloner og tilpasse dem minimalt.

Desuden kan usb delen dreje 360 grader, så det er nemmere at indsætte nøglen i en computer.

Hele overfladen er udelukkende lavet af træ, både beklædningen og det roterende låg, hvilket gør det til en unik og meget original model. Det er ideelt som en gave til gæster ved bryllupper, dåb og konfirmationer blandt andre begivenheder, fordi det er en praktisk gave, som de kan bruge og rent faktisk blive glade for.

USB stik af træ med magnet hætte

Dette træ usb-stik er muligvis det mest stilfulde flashdrev, du kan finde. Det ydre hus er udelukkende lavet af træ, og lukkes med et beskyttende låg, der sidder fast med magneter. Stikket er perfekt beskyttet og kan tage med på overalt.

Det bedste er, at det kan personaliseres på den ene side efter dit ønske. Det kunne være med en flot tegning, et fotografi eller en tekst. Vi stiller også forskellige skabeloner til din rådighed, som du nemt kan tilpasse. Som træhus er det endelige udseende mere elegant end andre standard usb stik, så det bliver en original og kvalitetsgave.

Den har en kapacitet på 16 GB hvor du kan gemme alle slags dokumenter, fotos, videoer, filer osv. Takket være den praktiske størrelse kan du altid tage det med dig, fordi du aldrig ved, hvornår du muligvis har brug for det.

Selvom det kan købes fra helt ned til et stk, er det et efterspurgt produkt til store reklame begivenheder for virksomheder. Det typiske er at de vil købe usb stik med logo og deres information. Det er også en fin gave eller gæstegave til bryllupper, konfirmationer eller barnedåber, så alle deltagerne kan have en specielt og praktisk gave.