Garanteret levering på Fars Dag

Personligt vandglas

glas
97 kr.
Mængderabat

Vælg en mulighed
Detaljer
  • Størrelse: 8,3 cm (højde) x 8ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Kan indeholde: 31 cl. Materiale: glas.
  • Sådan personaliseres det: ved gravering.
  • Miljøvenligt. Ekstra modstandsdygtigt.
  • Kan tåle opvaskemaskine.
  • ID: #16576
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Vandglas med gravering

Hvorfor har vi for vane at drikke vand af et almindeligt glas? Elsk dig selv lidt mere, og drik vand af et personligt vandglas. Det vil helt sikkert få dig til at drikke mere vand, end du nogensinde har gjort før.

De er fremstillet af glas af høj kvalitet med et skinnende finish. Vandglassene er flotte og transparente, hvilket gør dem endnu mere skinnende, end de allerede er. De har en kapacitet på 31 cl og en tynd kant, så de er behagelige at drikke af. Hos Wanapix elsker vi at passe på miljøet, så de er fremstillet af miljøvenlige materialer og kan genbruges.

De tåler opvaskemaskine, men ikke mikrobølgeovn. Det perfekte er, at de kan tilpasses 100 %. Nu kan du hurtigt og nemt tilpasse alle de vandglas du ønsker, uanset om de er til dig selv eller som en gave til en særlig person.

Personaliseringen af det, der fra nu af vil være dit favorit vandsglas, sker ved lasergravering, som trykker glasset og markerede det permanent.

Hvis du skal lave bordpynt, så er disse graverede vandglas, kun et par klik væk. Det er særligt til dig, der har en kreativ sjæl og som elsker at pynte bordet, når du har gæster på besøg. Overrask med disse nye personlige vandglas og giv dit spisebord nyt liv. Husk at skåle og få alle til at drikke et ekstra glas vand.

Personlige vandglas med tekster og designs

Lav dit eget vandglas

I denne sektion finder du en masse færdigdesignede skabeloner, som du kan ændre, så de passer til din smag, hos den eller de personer, du påtænker at designe et vandglas til. Design dit eget vandglas med sætninger, særlige datoer eller endda med initialer eller navne på hver enkelt person. Det er og bliver et unikt vandglas, der kan personliggøres, så det passer til enhver person.

Hvis du ikke finder et design, der passer til det, du havde i tankerne, skal du ikke være bekymret, for med vores online redigeringsværktøj kan du nemt og hurtigt skabe dit helt eget personlige vandglas. Dit design vil være klar, på ingen tid.

Et glas vand smager altid meget bedre, hvis du drikker det af et personligt vandglas. Nu skal du bare lade fantasien få frit løb og nyde hver en slurk fra dit nye personlige glas, enten alene eller sammen med andre.

Det er perfekt som gave til bedsteforældre, de vil blive begejstrede for at have et glas med deres navne og navnene på hvert af deres børnebørn. Vælg et design du kan lide, og tilpas det efter din smag, så sørger vi for, at det ser perfekt ud.

Graverede vandglas til vand og sodavand