Garanteret levering på Fars Dag

Personligt whiskyglas

glas
97 kr.
Mængderabat

Vælg en mulighed
Detaljer
  • Størrelse: 9 cm (højde) x 9,8ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Kapacitet: 38 cl. Materiale: glas.
  • Sådan personaliseres det: ved gravering.
  • Økologisk: 100% sikkert materiale. Holder længe.
  • Kan tåle opvaskemaskine og køleskab.
  • ID: #16604
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Graverede whiskyglas

Whisky bliver ofte opfattet som en drik, der kun drikkes af ældre mennesker, men sandheden er, at den når ud til flere og flere mennesker hver dag. Det anslås, at ca. 40 % af dem, der drikker whisky i dag, er under 35 år.

Det er lige så vigtigt, at den drink du drikker, er af god kvalitet, som det er vigtigt at bruge det rigtige glas, til at drikke den af. Med disse smukke graverede whiskyglas har du den perfekte gave til dem, der elsker en god whisky. Det er et perfekt glas, til dem der nyder den gode smag af whisky.

De er lavet af glas af høj kvalitet med en skinnende og gennemsigtig overflade, der gør at de skinner. De kan indeholde 38 cl. Hos Wanapix elsker vi at passe på miljøet, så de er fremstillet af miljøvenlige materialer, der passer på miljøet og som samtidig er genanvendelige.

De tåler køleskab og opvaskemaskine, men ikke mikrobølgeovn. Nu kan du hurtigt og nemt tilpasse alle de whiskyglas du ønsker, uanset om de er til dig selv eller som en gave til en særlig person.

Personaliseringen af det, der fra nu af vil være dit yndlings whiskyglas, sker ved hjælp af lasergravering, som udhuler glasset og efterlader det design, du har skabt, permanent markeret på overfladen af glasset.

title

Nu skal du bare lade fantasien få frit løb og nyde hver en slurk af din populære drik i dit nye personlige glas, enten alene eller i selskab med dem du holder af.

De er ideelle som gave til fars dag, en fødselsdag, et jubilæum eller en anden særlig lejlighed. Med dit navn eller en tekst indgraveret i glasset giver du et unikt personligt præg til disse personlige whiskyglas.

Lav dit eget whiskyglas

I denne sektion finder du en masse foruddesignede skabeloner, som du kan ændre, så de kommer til at pase til din smag, eller til den person, der skal have dem i gave. Design med sætninger, særlige datoer eller endda med initialer eller navne på hver enkelt person. Et unikt whiskyglas lavet efter mål til dig eller til at give som gave til hvem du vil.

Hvis du ikke finder et design, der passer til det, du havde i tankerne, skal du ikke være bekymret, for med vores online redigeringsværktøj kan du nemt og hurtigt designe dit eget whiskyglas. Du vil have personaliseret dit whiskyglas på et øjeblik.

For at gøre gaven endnu mere speciel graverer vi hos Wanapix desuden den tekst, du gerne vil have, på dette smukke glas. Du bestemmer selv, om det skal være en dedikation, et navn, en dato, et logo eller noget helt andet. Du skal bare lade fantasien få frit løb, og så skal vi nok tage os af resten. Du skal blot tilpasse glasset, læne dig tilbage og nyde en god whisky med dine venner.

Et personligt whiskyglas er en unik gave som man ikke får i gave, hver dag. Det vil blive husket for altid, og vil være noget, der vækker glæde, hos alle og enhver.

title