Banner med tryk

banner
97 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 1 time 59 min.

Størrelse
Farve på øjer
Detaljer
 • Størrelse: 50 cm (bredde) x 90 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Valg af materiale: PVC presenning (510 gr. tykkelse) eller mikroperforeret mesh liner.
 • Den har snørehuller på 16 mm. Ø i siderne til fastgørelse.
 • ID: #13505-4278
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Lav dit eget banner til events

I denne sektion finder du vores personlige reklamebannere, som du kan personalisere, hvis du organiserer en begivenhed. Du kan designe dem med det billede, design eller den tekst, du ønsker. De er designet til begivenheder som f.eks. bryllupper, dåb, kommunioner, konfirmationer, fødselsdage eller til firmaarrangementer.

Du kan vælge mellem to modeller: et banner i PVC-plast og en anden i mikroperforeret polyesterstof belagt med PVC på begge sider. Det sidstnævnte banner, takket være dens mikroperforering, kan du hænge den hvor som helst du har brug for. Begge bannere er vandtætte og solafvisende.

Du har mange størrelser at vælge imellem af begge modeller. Vælg den, der passer bedst til dine behov.

Sammenligning mellem personlige bannere

Personlige PVC bannere

Føl dig berømt for en dag, og lav dit eget billige banner til et photoshoot. Vores bannere med tryk bliver mere og mere populære, for hver dag der går. De er perfekte til alle slags begivenheder, fra de mere intime som bryllupper, dåber og konfirmationer blandt mange andre event.

Det fås i mange forskellige størrelser, så du kan vælge det, der bedst passer til dit event, din altan eller til dit hjem. Men hvad der vil gøre disse reklamebannere eksklusive er den tilpasning du kan tilføje til det. Hos os har du total frihed til at lave det ønskede design med de fotografier eller tekster, du ønsker. Vi stiller også forskellige skabeloner til rådighed, som du kan tilpasse minimalt.

Det personlige stofbanner er modstandsdygtigt overfor vand og sol, så det er ideelt til indendørs eller udendørs brug. Ud over begivenheder bruges de også til reklamekampagner, og du kan placere dem, hvor du vil, fordi de har huller på siderne, så de kan bindes fast, let og sikkert. Begynd og design dit eget banner og annoncér din begivenhed hvilket som helst sted.

Billige mikroperforerede bannere

Hvis du organiserer en begivenhed, ved du, hvor lang tid det tager at gøre alle de små detaljer klar til den store dag. Uanset om du er en virksomhed, eller hvis du organiserer en mere intim begivenhed, er vores personlige reklamebannere det, du har brug for, uanset om begivenheden foregår indendørs eller udendørs.

De er lavet af et mikroperforeret materiale, der er ideelt til udendørs brug, for selvom der er vind, passerer luften gennem de små huller, så du undgår at det blafrer og går i stykker med tiden.

Den er fremstillet af et 370 g mikroperforeret polyesterfast stof, der er resistent og dækket med PVC på begge sider. Det har også huller på siderne, så du nemt kan binde det fast. Men det bedste er, at du kan designe det nøjagtigt som du vil have det med dit mest eksklusive design og vælge den størrelse, der passer bedst til dine behov.

Det kan du bruge bannere til

 • Store reklamer.
 • photocalls til events.
 • Plakater.
 • Bannere.
 • Beklædning af bygningsfacader.
 • Skiltning.