Garanteret levering på Fars Dag

Urtepotteskjuler med billede

blomsterkrukke
75 kr.
Mængderabat

Detaljer
  • Størrelse: 10 cm (højde) x 9ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: keramik.
  • Base diameter: 6,5 cm.
  • Diameter øvre del 9.4 cm.
  • Hvid farve.
  • ID: #13646
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlig urtepotteskjuler

Planter som gave er en klassiker, der aldrig går af mode. Planter bringer fred og ro i ethvert hjem, og hvilken husstand har ikke en plante i sit hjem?

At give en plante i gave har en særlig symbolik. Noget, som du tager dig af med kærlighed, og som du ser vokse med bare en lille smule vand og med lidt af din kærlighed. Et liv, der vokser takket være dit engagement, tid og kærlighed.

Hvad hvis vi gør gaven endnu bedre? Vi har den perfekte løsning til at gøre denne gave endnu mere speciel med personlige urtepotteskjulere af keramik som du kan personliggøre med et hvilket som helst design eller foto du kan komme i tanke om. Giv dit hjem en anderledes stil med vores urtepotter med billede.

Den er hvid, men du kan personliggøre den med et hvilket som helst design, foto eller tekst du ønsker. Tænk på at jo mere originalt det er, jo bedre vil det se ud som dekoration, og hvis du gør det farverigt, vil det se meget mere muntert ud og gøre ethvert rum mere indbydende.

Fremstillet af keramik og af en lille størrelse, så du kan sætte den som dekoration på din altan, terrasse, have eller med en lille kunstig plante på et møbel. Den har et hul i bunden til at filtrere det vand, der er tilbage efter vanding af planter eller blomster. Diameteren er 6,5 cm i bunden og 9,4 cm i toppen, hvilket er den ideelle størrelse, så du kan sætte flere af dem sammen som en perfekt blomsterdekoration.

Personlig urtepotteskjuler med billede

Sådan laver du en personlig potteskjuler

På vores websted finder du masser af designs, så du kan tilpasse din ideelle plantekasse, og hvis du ikke kan lide et design, kan du tilpasse den fra bunden med vores online redigeringsværktøj.

Vælg dit yndlingsbillede, en farvet baggrund og en sætning - hvad du end kan finde på, kan vi skabe din perfekte potteskjuler. Har din mor snart fødselsdag, og vil du overraske hende? Vælg et billede af dine børn, upload det i vores online redigeringsværktøj, tilføj en særlig sætning som "Tillykke med fødselsdagen Farmor" Vi elsker dig, Lucas og Maria, tilføj hendes yndlingsplante i den, og så har du har den perfekte gave til hende, hun vil elske den og passe på den som var det hendes kæreste eje.

Tusindvis af muligheder for personlig tilpasning af dine blomsterkrukker venter på dig på vores hjemmeside.

Hvornår skal man give en personlig urtepotteskjuler i gave?

De personlige urtepotter er en perfekt gave til mange begivenheder, såsom fester, bryllupper, vielser, dåb og andre begivenheder. En lille men nyttig og smuk gave som du kan personliggøre efter din smag og give som gave til enhver fest.

Er du ved at arrangere en gave til en fest og ved du ikke hvad du skal give? Vælg et billede af dem, upload det i vores online redigeringsværktøj, tilføj deres navn og datoen for festen, og så har du den perfekte gave til gæsterne på deres særlige dag. Den er også perfekt, når du lige har åbnet din virksomhed, og du ønsker at give en gave til deltagerne ved indvielsen, sæt dit firmalogo på, tilføj en aromatisk plante og voilà, dine gæster vil blive overrasket over, at du har arrangeret en så unik detalje til dem.

Personlig urtepotteskjuler med billede gave

Planter er altid en god gave, og hvis de passer til en personlig urtepotte, er det endnu bedre. Fra nu af kan du gøre hver dag til forår med vores personlige urtepotter.