Design dit eget cover iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max

betræk
97 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 1 time 54 min.

Afslut
Detaljer
  • Størrelse: 7,5 cm (bredde) x 15 cm (højde) x 1 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: Fleksibel silikone
  • basisfarve: gennemsigtig.
  • ID: #15189
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Din iPhone 11, unik i verden

Hvis du er en passioneret Apple fan, har vi de bedste personlige iPhone 11 etuier til dig. I modsætning til andre butikker er alle vores covers personlige, hvilket betyder, at du kan skabe din helt egen model da de kan designes efter eget ønske.

De er fremstillet af fleksibel silikone og er gennemsigtige. De dækker også bagsiden og siderne for at beskytte hele telefonen bedre. Men det, der virkelig adskiller vores cover fra alle de andre, er den personalisering du kan foretage dog, hvormed du kan skille dig ud fra alle andre. Du kan designe dem med dine yndlingsfotos, tekster eller med en af vores skabeloner og tilpasse dem efter eget ønske.

På grund af materialet beskytter vores etuier med fald, tab og ridser mere end etuier af hård plast.

Det vil være svært at vælge, hvilket etui du skal købe til iPhone 11, for du vil elske alle de designs vi har til rådighed; der er så mange forskellige designs, at du ikke vil vide, hvilket etui du skal vælge. De er alle af god kvalitet, uden at de koster særlige meget hvilket gør at man føler at man får noget for pengene.

Disse etuier kan også være en god gave til bl.a. jul, fødselsdage og andre højtider.

iPhone 11 Pro Max etuier med snore

I vores katalog kan du vælge mellem at købe den normale etui-model (uden snor) eller købe et iiPhone 11 Pro Max etuier med snor. Brugen af etuier med snore har mange fordele og er en trend, som flere og flere følger. Snoren giver dig mulighed for at bære din mobiltelefon rundt om halsen, så du hurtigt kan have den ved hånden, når du har brug for at tage billeder, tjekke dine beskeder og chats, tjekke emails osv. Du behøver ikke at tage den op af lommen eller spilde tid på at lede i din taske, da du altid vil have den ved hånden, hængende om halsen med takket være snoren.

Det forhindrer også, at vi mister vores mobiltelefon. Vi vil altid have den hængende tæt på os og vi vil ikke lade den ligge på bordet på terrassen eller andre steder, og på den måde bliver det svært at miste vores telefon eller glemme den.

Hvis du er fan af at bruge disse etuier med snor, kan du her skabe dit eget personlige iPhone 11 Pro Max etuier med snor, hvor du også kan vælge mellem forskellige farver. Og hvis du er mere klassisk og foretrækker en taske uden snor, eksisterer denne mulighed også. Design dit eget iPhone 11 etui i dag.