Personlige iPhone covers

Personlige iPhone covers med billede

Hvis du betragter dig selv som en fan af "Apple”, har vi gode nyheder til dig. På vores hjemmeside finder du de bedste personlige iPhone covers til forskellige modeller, så du kan vælge det, der passer bedst til din mobiltelefon.

Det bedste er, at hos os kan du designe dem som du ønsker. Det eneste du skal gøre, er at vælge din mobiltelefons model og give fantasien frit løb for at skabe et perfekt cover efter din smag.

Alle mobiler udsættes for et uheld på et eller andet tidspunkt. Enten så tabes de, ellers får de et stød.. Med det perfekte etui, designet til din mobiltelefon vil din iPhone få et langt liv, da der ikke vil ske noget takket været vores personaliserede covers.

Alle er fleksible og gennemsigtige, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse dem. Hovedformålet er at beskytte din telefon mod daglige skader og tab, men samtidig vil vi give den en mere personligt stil med en utrolig personalisering.

iPhone covers med snor

Uanset hvilken iPhone-model du end har, kan du i vores katalog vælge mellem at købe den normale model (uden snor) eller at købe et tilpasset iPhone cover med snor. Brugen af covers med snore har mange fordele, og det er en tendens, som flere og flere følger. Snorene giver dig mulighed for at have din mobiltelefon rundt om halsen hele tiden, så du hurtigt kan have den ved hånden, når du har brug for at tage billeder, tjekke dine beskeder og chats, tjekke dine emails osv. Du behøver ikke at tage den op af lommen eller spilde tid på at lede i din taske, da du altid har den ved hånden, hængende om halsen takket være den smarte snor.

Det forhindrer også, at vi mister vores mobiltelefon. Vi vil altid have den omkring halsen, hængende, hvilket vil sige at den ikke vil ligge på det bord du sidder ved, eller andre steder.

Hvis du er fan af at bruge covers med snor, kan du her skabe dit eget personlige iPhone cover med snor, hvor du også kan vælge mellem forskellige farver. Og hvis du er mere klassisk og foretrækker et cover uden snor, har du også denne mulighed. Du vælger selv dit foretrukne iPhone-etui format.

Lav dit eget cover til iPhone med billede

På vores hjemmeside kan du finde en masse foruddesignede skabeloner, som du kan designe hurtigt og nemt, så de passer til din smag. Men du kan også skabe dit personlige iPhone cover med billede helt fra bunden. Det gøres nemt ved at uploade fotos, tekster, billeder, tegninger osv. På den måde får du det mest eksklusive og originale design til din iPhone, til en rigtig god pris.

iPhone cover med snore iPhone 12

Giv et iPhone cover med foto som gave

Vores iPhone covers er den perfekte gave til alle, uanset alder, køn, til venner eller din partner. Du kan personliggøre et cover, så det passer til gavemodtageren.

Vores iPhone covers har et godt forhold mellem kvalitet og pris, hvilket vil sige at det er perfekt som gave til en særlig person. Det kan for eksempel være på fødselsdage, en årsdag, som en gave til en nisseven, osv.

Det er også perfekt som "en gave til dig selv". Hvis du har en mobiltelefon med et "kedeligt" cover, og du ønsker at give den det "smarte" og sjove touch, som den fortjener, så er det nemt for digat lave det på Wanapix. Gå ind på vores websted, vælg din iPhone model, vælg en af vores skabeloner og tilpas den til din stil, eller lav dit cover helt fra bunden.

De mest populære designs er dem med billeder. Upload et billede af dine børn for altid at have den tæt på, et billede af din partner eller endda et billede af dig selv, som din bedste veninde har taget, og som du elsker. Uanset motivet vil det være perfekt!

Det er en stor gave også til bedsteforældrenes dag, de er normalt ikke så meget på internettet som yngre mennesker, så hvis du laver et personligt cover, vil du helt sikkert overraske dem på den mest originale og sjove måde.

Mangler du inspiration til dit eget mobilcover?

Når man skal bestille en iPhone cover med billede eller et hvilket som helst andet cover med billede eller tekst, så er det vigtigt at vælge et billeder som man rent faktisk gider at kigge på hver dag. Tænk for eksempel på, om du gerne vil se et billede af din mor hver dag. Der findes masser af morsyge mennesker derude, så det kunne måske være en god ide for dem. Et andet eksempel kunne måske være at dit eller dine kæledyr. Er du en af de personer, der elsker de kære dyr, så er det selvfølgelig for dig. Når man har et kæledyr, er det meget normalt at tage masser af billeder af dem. Derfor har du sikkert allerede dine yndlingsbilleder klar til at tilføje til dit personlige iPhone cover. Andre hurtige ideer er selvfølgelig billeder af dine børn, de små purker som de elsker mest i hele verden og som vil give dig et smil på læben, hver gang du ser på coveret på din iPhone. Dine kone eller kæreste, burde helt sikkert vække det samme smil på din læbe. Sidst men ikke mindst, kunne du også være et gruppebillede af dig og dine venner, et billede fra en ferie eller noget helt andet. Uanset hvad, så vælger du helt selv, hvordan det skal se ud

Iphone 12 cover med eget billede